cadou barbat taur
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
24 Ian 2010, 23:510 0prietenul meu este taur si vreau sa ii iau ceva frumos de valentine's pentru ca si el e foarte atent in general. puteti sa mi dati vreun sfat? stiti ce le place in mod special? si de asemenea ce ati mai putea sa mi spuneti despre ei. din ce mi-am dat eu seama, sunt cu adevarat niste gentlemani, foarte masculini, putin aroganti si gelosi. ce parere aveti? multumesc
-
25 Ian 2010, 11:39Nu stiu daca are importanta zodia..Un parfum, un ceas, o bratara..poti sa-i iei o gramada de chestii, un tort in forma de inima cu un mesaj dragut..impreuna cu sampanie ..o cina frumos pregatita..itit iei u o lenjerie sexy si il astepti undeva..sau iti iei un palton pe tine si lenjeria doar lenjeria si ii faci o vizita...ohoho..ce de idei am..
) -
25 Ian 2010, 12:45Daca e taur ai putea sa ii iei niste fan sau niste coceni, saaauu o turma de v.aci!.

Tu il cunosti, asa ca numai tu ai putea sa stii ce i se potriveste sau ce isi doreste. Daca ai fi atenta, zi de zi ai putea sa gasesti o idee despre cadoul potrivit. De ce iti este necesara o zi anume pentru a ii face cadouri??
PS: eu sunt defecta si nu suport Valentine`s Day, si in general zilele conventionale pentru oferit cadouri -
25 Ian 2010, 15:21Cadourile de Valentine sunt in general o sarbatorire a dragostei, o cina romantica, o noapte fierbinte, mesaje dragastoase.
O prietena a cosmetizat un ceas de perete cu poze pt cele 12 h .
Poti face o pernuta inimioara cu chipul tau si sa o daruiesti cu mesaj, "sa ma ai aproape mereu".
Înapoi la: Forum » Astrologie