Vrajitoare
-
0 0Buna! Imi pare rau ca revin cu un subiect care deja a mai fost abordat, insa totusi caut pe cineva capabil de vraji. Va rog nu-mi spuneti den Biserica sau altele, ca m-am dus de mi s-a facut rau de la atata post si oricum nu se intampla nici o minune. Chiar nu am alta alternativa si am nevoie urgent de asa ceva! Daca cunoasteti pe cineva, va rog astept sugestii... multumesc din suflet!
-
ce inseamna vrajitoare, draga "crestina"??? tiganca sarlatanca? crezi ca ce nu vrea Dumnezeu sa "desfaca", "desface"-un om pe pamant??
)
dupa cum ai pus problema..cu postul, biserica..etc...credinta-i zero , imagineza-ti ca rezultatul n-are de ce sa fie altul ...
eu zic sa lasi prostiile si sa-ti vezi de viata si de Dumnezeu... chiar daca "o vrajitoare"
) se joaca putin cu psihicul tau...intr-un final, va si mai rau...
drum drept si echilibru! -
razna, putin spun...cazuta-n freza sau smulsa de la tztza. beh!
stie ea ce spune..magie neagra,draga!!!..habar n-avem noi ce spune ea
) iar ea habar n-are pe ce lume traieste... cai verzai pe pereti, asta viseaza!!
..sau mai stii ce demon zace-n ea de isi doreste cu atata patos oameni ce se ocupa de magie neagra..?!
n-ai frica de Dzeu? Nu-ti este teama ptr viitorul tau..dar ptr al copiilor tai nici atat?? ...mai documenteaza-te inainte de a vrea ceva...
ce inseamna, repercursiuni, de ce o fac, sunt tampita, normala...o face toata lumea??? chiar este bine sa urmez calea raului in loc sa fiu cu binele....? intrebari o groaza...raspunsuri gasesti pe google, de ex. sau chiar de aici, de la noi... -
este o problema la care nu gasesc alta solutie, daca nu e magie neagra, sa fie alba... dar sa fie ceva!
trebuie sa-mi indrept o greseala si pur si simplu nu gasesc alta varianta!
sau poate stie cineva o femeie cu har, o ghicitoare, poate imi spune ca o sa o pot indrepta altfel... numai sa o fac cumva! imi dau si viata numai sa o pot face! -
Dar ce greseala ai facut ca nu o poti indeparta decat cu magie. Ca timpul nu il mai poti intoarce inapoi. Ai gresit fata de cineva anume? Incearca sa vorbesti cu acea persoana.
Eu stiam ca in general se fac vraji impotiva altei persoane, sau pentru dezlegari.
Daca ai pacatuit poti sa te duci la preot sa te dezlege de pacat.