Vrajitoare

•  
    • 14 mesaje
    18 Ian 2010, 22:20
    0 0
    Buna! Imi pare rau ca revin cu un subiect care deja a mai fost abordat, insa totusi caut pe cineva capabil de vraji. Va rog nu-mi spuneti den Biserica sau altele, ca m-am dus de mi s-a facut rau de la atata post si oricum nu se intampla nici o minune. Chiar nu am alta alternativa si am nevoie urgent de asa ceva! Daca cunoasteti pe cineva, va rog astept sugestii... multumesc din suflet!
  •  
    • 14 mesaje
    19 Ian 2010, 07:40
    0 0
    Ma ajuta cineva cu un raspuns va rog!
  •  
    • 726 mesaje
    19 Ian 2010, 09:23
    1 0
    ce inseamna vrajitoare, draga "crestina"??? tiganca sarlatanca? crezi ca ce nu vrea Dumnezeu sa "desfaca", "desface"-un om pe pamant?? )

dupa cum ai pus problema..cu postul, biserica..etc...credinta-i zero , imagineza-ti ca rezultatul n-are de ce sa fie altul ...

eu zic sa lasi prostiile si sa-ti vezi de viata si de Dumnezeu... chiar daca "o vrajitoare" ) se joaca putin cu psihicul tau...intr-un final, va si mai rau...

drum drept si echilibru!
  •  
    • 14 mesaje
    19 Ian 2010, 10:21
    0 0
    Stiu ce spun, am nevoie sa gasesc pe cineva care face magia neagra!
  •  
    • 1336 mesaje
    19 Ian 2010, 11:41
    0 0
    Cred ca ar trebui sa cauti un preot care stie cum sa te ajute,in probleme de genul asta.
    Nu unul care doar iti zice ce sa faci.Unul care chiar face ceva pt tine!stiu ca sunt greu de gasit,dar exista!Iti doresc sa-l gasesti.
  •  
    • 8901 mesaje
    19 Ian 2010, 11:43
    0 0
    Mama Omida? Sau fiica ei, Rodica?! Sau, mai bine, flacara violet...Mai, fetelor, ati luat-o razna...ce d.racu'...
  •  
    • 726 mesaje
    19 Ian 2010, 13:41
    0 0
    razna, putin spun...cazuta-n freza sau smulsa de la tztza. beh!

stie ea ce spune..magie neagra,draga!!!..habar n-avem noi ce spune ea ) iar ea habar n-are pe ce lume traieste... cai verzai pe pereti, asta viseaza!!

..sau mai stii ce demon zace-n ea de isi doreste cu atata patos oameni ce se ocupa de magie neagra..?!

n-ai frica de Dzeu? Nu-ti este teama ptr viitorul tau..dar ptr al copiilor tai nici atat?? ...mai documenteaza-te inainte de a vrea ceva...
    ce inseamna, repercursiuni, de ce o fac, sunt tampita, normala...o face toata lumea??? chiar este bine sa urmez calea raului in loc sa fiu cu binele....? intrebari o groaza...raspunsuri gasesti pe google, de ex. sau chiar de aici, de la noi...
  •  
    • 14 mesaje
    19 Ian 2010, 14:48
    0 0
    Si cu pretul vietii, dar am nevoie urgenta de o minune! Nu e ca sa fac rau! Dar nu mai stiu la ce sa apelez!
  •  
    • 432 mesaje
    19 Ian 2010, 15:48
    0 0
    Probabil a lasat-o gagicu...

Doamnee, mare e gradina ta..Magie neagra, auzi...

Fata draga, stii ce spui?
  •  
    • 8901 mesaje
    19 Ian 2010, 15:50
    0 0
    Pai, mai fata, cu magia neagra faci rau, nu bine! Atata lucru nu stii?
  •  
    • 2 mesaje
    19 Ian 2010, 16:10
    2 0
    stiu eu o doamna exceptionala ,dar e din bucuresti ,cu siguranta ea te poate ajuta.
  •  
    • 2 mesaje
    19 Ian 2010, 16:13
    0 0
    insa nu face magie neagra .
  •  
    • 102 mesaje
    19 Ian 2010, 16:14
    0 0
    De ce nu ne spui care este problema si e ajutam in alt mod poate .
  •  
    • 2487 mesaje
    19 Ian 2010, 17:26
    0 0
    Magie neagra e de rau, oricum ai da la intors, si sunt atatea smechere care doar iau bani pe naivitate , chiar ai sute de euro si bijuteri de aruncat in vint?
  •  
    • 14 mesaje
    19 Ian 2010, 18:56
    0 0
    nu conteaza, dar lasa-mi un mesaj cumva cum sa dau de ea! am atata nevoie, te rog ajuta-ma!
  •  
    • 14 mesaje
    19 Ian 2010, 18:57
    0 0
    Jessica te rog zi-mi cum sa dau de doamna aceea!!! merci!
  •  
    • 2342 mesaje
    20 Ian 2010, 13:09
    0 0
    Fata mea dar spune-ne si noua ce s-a intamplat. Iubitul tau se insoara cu alta? Cancer ? Sa stim gasim alte solutii.
  •  
    • 14 mesaje
    20 Ian 2010, 15:53
    0 1
    este o problema la care nu gasesc alta solutie, daca nu e magie neagra, sa fie alba... dar sa fie ceva!
    trebuie sa-mi indrept o greseala si pur si simplu nu gasesc alta varianta!
    sau poate stie cineva o femeie cu har, o ghicitoare, poate imi spune ca o sa o pot indrepta altfel... numai sa o fac cumva! imi dau si viata numai sa o pot face!
  •  
    • 2342 mesaje
    20 Ian 2010, 19:02
    0 0
    Dar ce greseala ai facut ca nu o poti indeparta decat cu magie. Ca timpul nu il mai poti intoarce inapoi. Ai gresit fata de cineva anume? Incearca sa vorbesti cu acea persoana.
    Eu stiam ca in general se fac vraji impotiva altei persoane, sau pentru dezlegari.
    Daca ai pacatuit poti sa te duci la preot sa te dezlege de pacat.
  •  
    • 14 mesaje
    21 Ian 2010, 09:42
    0 0
    nu e un pacat tocmai, e mai altfel... poate nu e necesara magia neagra dar oricum am nevoie de o minune sa am ocazia sa indrept ceva!