vise ce se tot repeta..
-
0 0intr-o seara ma visez
1.)in Bucuresti (eu locuiesc in provincie de fel) in una din statiile de metro...si caut o iesire si o caut..intr-un final cu maica-mea ne urcam intr-unul si aterizam in gara la...Medgidia(nici de aici nu sunt
) )...trecem peste o cale ferata ...prin fata unei locomotive in care urca o o femeie cu mana in ghips...si mergem in gara.(visez f des gara, trenuri sus in ele sau nu..depinde)..apoi ma trezesc...
in alta seara (vis 2)
tot intr-o statie de metrou dar undeva in alta tara...singura...parca era italia..plangeam in hohote, eram supara, indignata ...vroiam sa ajung la suprafa si nu reuseam..am intrebat o casiera tanara ce vroia sa ma ajute cum sa ies de acolo...dar nu putea sa faca o miscare din pricina sefului ei care ii interzicea sa ma ajute...intr-un final am gasit singura drumul spre iesire..unde se vedeau strazi, oameni.... lumina, multa animatie.
alta seara alt vis 3...eu undeva la mare inaltime privind un peisaj splendid format din munti, ape, paduri cascade...totul minunat..incantator...
azi nopate
vis 4...eu iar undeva la inaltime privind la fel un peisaj ..altul decat in visul 3 dar tot asa,..mirific...sunt f incantata de ce vad...totul este superb...nu imi pot lua ochii ...
cu vreo 2 luni in urma am tot asa doua vise la ceva distanta de zile unu, fata de celalalt...in amandoua zbor...intr-un vad peisaje superbe, mirifice...de nedescris..(am raams cu gandul la ele)..iar in ultimul...zborul meu e atat de inalt de pot vedea tarile, continente, oceanele..etc..Suntf incantata de tot...imi place!!
Ciudate si intersante vise..mai ales acestea cu peisajele superbe..deja 4 vise cu aceiasi tema. -
Eu cred ca ai "dor de duca" dar nici situatia ta materiala si nici cea sociala nu o permit, asa ca evadezi in vis, iar visele sunt dupa starea ta cind esti stresata visezi ca te pierzi in locuri necunoscute si in situatii de care inconstient te temi,iar cind lucrurile sint ok, evadezi din rutina in peisaje mirifice si ele iti dau calm si seninatate.
-
Visele tale au ceva în comun: dorinţa de evadare. Tot cauţi o soluţie (o ieşire) şi nu o găseşti. Ceva te nemulţumeşte în viaţa ta şi cauţi o soluţie. Poate fi şi o dorinţă puternică (poate neconştientizată) de a-ţi depăşi statutul, de a pleca din oraşul tău, de a face ceva important în viaţă, de a fi pe o poziţie înaltă în societate.
Visele care se repetă (ca temă) arată clar că psihicul nostru se simte tensionat de problema respectivă şi caută un răspuns, creierul tău caută rezolvarea la frământările tale, chiar şi când dormi.