Cartomantie,clarviziune
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
17 Ian 2010, 20:420 1Am dat de o persoana recomandata de cineva care am fost foarte multumita de ea tipa face clarviziune costa 50 ron dar ma pus in garda de foarte multe lucruri care s-au adeverit si ma ajutat sa ies din ele pentru ca am stiut dinainte de la ea si m-am aparat plus ca te mai invata si altele eu iam pus banii instabilit ora si ziua cand sa putem vorbi am fost foarte multumita daca am vreo problema si nu am banii atunci a fost draguta si tot ma ajutat asta am apreciat la ea dar prima data iam platit daca te intereseaza iti las id ei mateialina69. Daca cumva aveti probleme vo recomand. Incercati si o sa vedeti. Eu am incercat si a fost buna. cont si am
-
17 Ian 2010, 22:32Uite draga,cunosc si eu o persoana care CHIAR STIE CE SPUNE si traieste destul de greu avand in vedere ca are o familie mare si nu cere 50 RON pe sedinta.
De unde sa stim noi daca respectiva nu ne ia juma' de milion si ne spune numai prostii ? -
18 Ian 2010, 14:33liliana,persoana aceea da si in carti?se uita si in cafea?nu ai specificat exact cum ghiceste.prin ce metode.Multumim pentru informatie.
-
19 Ian 2010, 00:30Normal ca nu aveti de unde sa stiti pana nu incercati si nu va baga mana nimeni in buzunar poate sant si altele interesate si au probleme .
-
21 Feb 2011, 16:34
liliana42 said:
Normal ca nu aveti de unde sa stiti pana nu incercati si nu va baga mana nimeni in buzunar poate sant si altele interesate si au probleme .
Înapoi la: Forum » Astrologie