ce semnifica acest vis?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
15 Ian 2010, 18:460 0Stiti cumva ce inseamna atunci cand visezi bijuterii? Visam ca purtam multe bijuterii de argint( foarte frumoase, superbe chiar), numai cu piatra mov sau neagra. Intr-un final am plecat din acea incapere cu o pereche de cercei din sticla si argint de care eram nespus de mandra.
O singura data am visat chestia asta dar am ramas marcata de visul asta..nu as putea spune de ce...imi amintesc mereu de acest vis(aproape zilnic)..nu mi-l pot scoate din minte.
M-am uitat in dictionare de vise dar nu am inteles mare lucru, plus ca se si contaziceau. -
17 Ian 2010, 20:43Buna am dat de o persoana recomandata de cineva care am fost foarte multumita de ea tipa face clarviziune costa 50 ron dar ma pus in garda de foarte multe lucruri care s-au adeverit si ma ajutat sa ies din ele pentru ca am stiut dinainte de la ea si m-am aparat plus ca te mai invata si altele eu iam pus banii in cont si am stabilit ora si ziua cand sa putem vorbi am fost foarte multumita daca am vreo problema si nu am banii atunci a fost draguta si tot ma ajutat asta am apreciat la ea dar prima data iam platit daca te intereseaza iti las id ei mateialina69
Înapoi la: Forum » Astrologie