Ce semnifica?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
6 Ian 2010, 20:460 0am visat ca eram in camera unei colege de servici.. si aceasta avea in camera foarte mare deranj iar sub pat se afla un sarpe ( aceasta zikndu-mi ca il are pt fata ei) la un moment dat sarpele a iesit de sub pat indreptandu-se spre mine ,atunci eu m-am speriat dandu-ma in spate de frica lui ,atunci s-au facut doi serpi care veneau cu capetele ridicate spre mine ,avand frica de ei se uitau la mine si s-au bagt sub pat fara sa ma ating .. apoi m-am trezit din vis.Va multumesc
-
7 Ian 2010, 11:01dusmani (2 serpi) care lucreaza impotriva ta. Ma gandesc ca poate fi chiar colega...si cu inca cineva tot din anturajul de serviciu....o mica tradare sa zicem....
Avand in vedere ca nu ai fost muscata de serpi, consider ca le poti tine piept ..poti face fatza pericolului care te ameninta... -
7 Ian 2010, 19:47sarpele este un simbol falic care apare deseori in visele femeilor care isi reprima instinctul sexual.
(FALIC = care evoca penisul in erectie) -
10 Ian 2010, 13:21Stiti cumva ce inseamna atunci cand visezi bijuterii? Visam ca purtam multe bijuterii de argint( foarte frumoase, superbe chiar), numai cu piatra mov sau neagra. Intr-un final am plecat din acea incapere cu o pereche de cercei din sticla si argint de care eram nespus de mandra.
O singura data am visat chestia asta dar am ramas putin marcata de visul asta..nu as putea spune de ce.
M-am uitat in dictionare de vise dar nu am inteles mare lucru, plus ca se si contaziceau.
Înapoi la: Forum » Astrologie