Relatia varsator-capricorn
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
16 Iul 2004, 14:370 0Ce spuneti despre relatia dintre o femeie capricorn si un barbat varsator? Cele care sunt in aceasta situatie cred ca imi pot raspunde.
-
30 Iul 2004, 12:04eu am o relatie de acest fel de 8 ani si jumatate, adica eu sunt capricorn iar prietenul meu varsator. si chiar daca suntem destul de diferiti unul de altul, asta face ca relatia sa fie mai frumoasa. eu una m-as plictisi ingrozitor cu un barbat care sa aiba acelasi caracter ca al meu. el este intr-adevar mai cu capul in nori, ia lucrurile prea usor, e mai nebunatic, mai zapacit si mai copil, dar exact asta imi place la el. eu sunt prea cu picioarele pe pamant si privesc lucrurile mult prea realist si de aceea am nevoie de "nebunia" lui. el este foarte optimist si de cele mai multe ori cu zambetul pe buze, iar cand ii vad fatuca aia de spiridus mereu pus pe sotii, imi trece orice suparare.
eu zic ca ne completam foarte bine, eu sunt mai organizata, el sta mai bine cu spiritul practic, iar faptul ca ne iubim si suntem impreuna de atata timp cred ca spune totul.
ce e mai rau e ca suntem amandoi tare incapatanati si cu greu cedeaza unul din nou. de aici mai apar conflicte, dar care de altfel se rezolva foarte repede. nu am stat niciodata suparati mai mult de cateva ore (n-a trecut niciodata o noapte fara sa ne impacam).
varsatorilor le place foarte mult libertatea si nu le place sa fie cicaliti. de aceea am incercat (aparent) sa ii las cat mai multa libertate, cu toate ca foarte rar iesim separat, adica eu cu fetele si el cu baietii. in general facem cam toate lucrurile impreuna, dar fara sa ne sufocam unul pe altul (nu suntem genul care sa ne sunam din ora in ora).
se spune despre varsatori ca sunt libertini si nu sunt capabili de o relatie serioasa de lunga durata. eu zic ca nu-i chiar asa: daca i-ai castigat increderea (si inima)de la inceput, ai toate sansele sa fie al tau pentru totdeauna.
nu stiu ce sa mai zic... sunt prea multe... eu zic ca o relatie capricorn-varsator poate fi o reusita cu compromisurile de rigoare.
pupici -
12 Oct 2004, 13:24Eu am o relatie cu un varsator de 3 ani si intradevar e f. diferit de mine. Intr-un fel e bine, dar de multe ori din cauza acestor diferente ies scantei, adica ne certam din cauza acestora si cateodata mi se pare ca las prea mult de la mine. E bine oare? Eu fiind o capricoarna sunt mai serioasa, mai rigida si veselia lui imi place, ne face relatia mai frumoasa. Am mai avut 2 rel. una cu un capricorn ca si mine si alta cu o fecioara. Amandoua rel. mi se pareau prea serioase, ma plictiseam cateodata. Asa ca imi place aceasta rel. cu varsatorul, dar mi se pare de multe ori ca e total diferit de mine. Cu libertatea asta, care se spune ca e caracteristica varsatorului nu sunt de acord. Eu cred cxa asa cum il inveti, asa il ai.
Înapoi la: Forum » Astrologie