rog sfat profesionist - vis marcant (?)
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Ian 2010, 17:530 0De obicei nu dau atentie visurilor pentru ca stiu ca majoritatea sunt doar ganduri adunate peste zi si bulibaseli, dar azi dimineata m-am trezit cu adevarat marcata de acest vis.
Se facea ca imi doream din toata inima o pasare, un porumbel alb. Aveam unul, dar era fara cap...il tineam pe palme si ii mangaiam aripile, dar nu imi placea ca este fara cap si imi doream o alta pasare.
A venit o vrabiuta si am gonit-o, eu imi doream o pasare mai mare.
La un moment dat porumbelul a revenit si avea cap, il tineam in palma si ii mangaiam aripile, ma simteam atat de bine si de fericita.
Ii dadeam drumul si de cate ori ieseam afara si il chemam venea din zbor si mi se aseza pe mana. Aveam o emotie si o bucurie care au persistat mult timp dupa ce m-am trezit.
Dar la un moment dat am iesit si am chemat porumbelul si el nu a mai aparut, era langa mine o persoana (nu stiu cine) pe care o banuiam ca i-ar fi facut ceva, ca l-a omorat, eram aproape sigura, ma uitam la persoana respectiva, ma uitam la cer si inca speram sa apara porumbelul.
Atat.
Un vis plin de emotii coplesitoare, de asta as vrea sa stiu daca inseamna ceva. In afara de ce as putea si eu sa aberez, ca imi doresc ceva si o persoana ma va impiedica
-
6 Ian 2010, 15:47Pantera de obicei porumbelul alb semnifica suflet de copil,uitate numai in tablourile biblice-Buna vestire-,e o dorinta normala la o femeie sa chemi sufletul copilului inainte de al naste, ai fost aproape de o sarcina, dar nu a fost sa fie acum, nu te necaji caci el va veni cind vei fi pregatita.Ai fost atentionata cind a aparut fara cap sau sub forma vrabiutei ,dar nu ai incetat sa il doresti si el a venit,dar nu este inca timpul lui si a fost trimis inapoi ,el este acolo pt tine si va veni cind va fi timpul potrivit.
-
7 Ian 2010, 16:54eu stiu ca porumbelul alb este simbolul prieteniei, al pacii, al iubirii, al parteneriatului.
de-aia as zice, mai degraba, ca visul asta se refera doi barbati din viata ta - cu unul se pare ca ai o relatie buna, dar nu la fel de buna cum visezi ca ar fi putut sa fie o relatie cu celalalt.
porumbelul fara cap = actualul partener, caruia ii lipseste ceva prea important ca sa fie perfect
porumbelul cu cap = fat frumosul de departe
Înapoi la: Forum » Astrologie