Compatibilitate
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
29 Dec 2009, 09:310 0Bună dimineaţa, evelor! Ce părere aveţi despre compatibilitatea dintre un săgetător şi o leoaică?
-
29 Dec 2009, 09:51mai, nenea google iti da multe raspunsuri; tu alegi ceea ce-ti convine
-
29 Dec 2009, 11:34Asta e si cazul meu:eu leu-el sagetator.
Citisem o data ca leul e cel mai compatibil cu sagetatorul,atata timp cat amandoi isi ofera laude unul catre celalalt.
Sincer eu nu cred in compatibilitate data de zodie..cunosc cel putin un caz in care ,daca ar fi dupa ce scriu astia la compatibilitate, ar trebui de mult timp sa nu mai existe ca si cuplu.
Cert e ca eu si iubi ne intelegem foarte bine,dar nu cred ca din cauza "horoscoapelor" ci din cauza ca ne iubim,comunicam,si avem firi compatibile. -
30 Dec 2009, 15:42Vedeti voi dupa 40 de ani cum e cu compatibil;itatea (atunci predomina ascendentul fiercarei zodii... )
-
13 Ian 2010, 18:55Desi in carti spune ca se potrivesc mie mi se pare ca merg doar ca prieteni, sunt amandoua zodiile joviale si pline de energie si cred ca se pot super distra impreuna. Si sexul este o parte buna a relatiei cu siguranta.
-
17 Ian 2010, 02:53cred ca este cea mai buna "combinatie",daca pot spune asa...si eu cu iubitul meu suntel el-sagetator si eu-leu, ne intelegem ff bine!
Înapoi la: Forum » Astrologie