interpretare vis

•  
    • 23 mesaje
    7 Dec 2009, 16:14
    10 4
    ce inseamna cand visezi ca iti storci un cos de pe frunte si iese f mult puroi alb?am ramas impresionata..astept rasp va rog
  •  
    • 432 mesaje
    7 Dec 2009, 16:27
    5 0
    Si eu am avut visul asta acum ceva timp si chiar s-a repetat de vreo 2 ori...

si eu sunt curioasa ce inseamna
  •  
    • 134 mesaje
    17 Dec 2009, 01:15
    5 3
    As zice ca inseamna ca ai scapat de o problema care te macina demult.Asa cum a iesit puroiul din cos,asa au iesit si grijile din sufletul tau.Sau poate insemna ca trebuie sa "storci" problemele ca pe cosuri ca sa scapi de ele.
  •  
    • 205 mesaje
    28 Dec 2009, 14:12
    4 0
    Va rog pe cele care se pricep la vise, sa ma ajute si pe mine sa inteleg ce a vrut sa insemne un vis ciudat ce l-am avut inainte cu o zi de Craciun ( se spune ca visele din perioada asta au o insemnatate aparte ). In general nu visez, sau nu tin minte ce visez si nici nu caut sa inteleg ce inseamna fiecare vis in parte, dar am avut un vis care m-am marcat. Se facea ca eram in dormitor, intinsa pe pat, iar sotul meu imi adusese in dormitor o cruce. O cruce mare, din aceea care se pune la mormant, din piatra, in vis nu se vedea daca scria ceva pe ea, nu era noua, se vedea ca statuse ceva timp afara. Stiu ca in vis i-am spus sotului meu " si ce sa fac pana atunci cu ea, sa stau cu ea in dormitor ? ". Atunci el a scos-o afara din camera si m-am trezit din somn. Visul asta m-a pus pe ganduri, ma tot intreb ce poate sa insemne. Daca ma poate ajuta cineva cu o interpretare, multumesc din suflet. Pupici si sarbatori fericite
  •  
    • 1044 mesaje
    30 Dec 2009, 07:22
    0 1
    SI eu am visat cruce in apropierea Craciunului..
    Se facea ca venea preotul in casa. s-o sfinteasca.Al meu sot vroia ca preotul sa plece din casa, eu incercam sa-l conving de importanta sfintirii casei..La un moment dat parca din casa a venit ceva rau..un duh rau, ceva.Stiu ca m-am speriat si eu si preotul insa atunci cand s-a repezit la noi eu am reusit sa pun crucea in fata lui ca sa-l apar pe preot.Apoi m-am trezit..speriata.
    Nu prea stiu ce inseamna..De f mult timp nu mi-am mai amintit visele..
  •  
    • 90 mesaje
    30 Dec 2009, 22:02
    2 0
    eu iti pot spune ce inseamna, dar te rog sa tii cont ca este doar o intrepretare, sa nu cumva sa ma crezi 100%.
    in viitorul apropiat vei avea parte de o intamplare neplacuta, e o suferinta fizica sau psihica care te va marca, acest "rau" care tii se va intampla a prins radacini acum ceva timp ( crucea parea veche) imp este ca vei trece cu bine peste acest "hop" fara consecinte in cazul tau, dar nu pot spune acelasi lucru si despre sotul tau pt ca mi-ar trebui mult mai multe detalii.imp este ca va trebui sa treceti impreuna peste orice va urma..si tu va trebui sa fi cea puternica.in orice caz sa nu cumva sa te sperii cum ca vei muri sau ceva de genul acesta.