Leoaica and Gemeni, merge or ba???

•  
    • 4 mesaje
    25 Nov 2009, 00:21
    0 0
    Credeti ca o combinatie Leoaica cu Gemeni merge? Am cautat in arhiva si nu prea am gasit exact cum merge aceasta combinatie intre o ea in Leu si un el in Gemeni.

Va multumesc si astept parerile si experientele voastre!!!
  •  
    • 39 mesaje
    25 Nov 2009, 22:28
    0 0
    buna seara, depinde f mult de harta personala. daca doresti, te pot ajuta in felul urmator: imi scrii datele tale ( ziua, luna, anul nasterii si ora- in cazul in care o stii) la adresa:

roastrolog.ro@gmail.com

si vei primi raspuns in cadrul rubricii intrebrea zilei de pe site-ul meu, ***

nu te costa nimic si sper sa iti fiu de folos.
  •  
    • 4 mesaje
    26 Nov 2009, 01:38
    0 0
    Multumesc pt oferta raspuns roastrolog si ma voi gandi!

Insa in acelasi timp doresc si niste pareri personale ale evelor sau ale barbatilor deasemenea referitor la topic!

Cine doreste sa elaboram pe acest subiect, e liber sa o faca!! De asta l-am si deschis!! Va astept cu parerile voastre!
  •  
    • 8403 mesaje
    27 Nov 2009, 19:32
    0 0
    depinde de leoaica.
    daca ii place sa fie mintita sistematic, da!
  •  
    • 282 mesaje
    27 Nov 2009, 21:16
    0 0
    eu sunt leoaica si am avut un prieten geaman. relatia a durat cativa ani, dar pot spune ca nu au fost ani placuti, relatie placuta.
  •  
    • 4 mesaje
    28 Nov 2009, 20:44
    0 0
    Va multumesc pt raspunsurile voastre!!!
    Asta am observat si eu!!! Sunt de acord cu voi!!

Va doresc toate cele bune si sa fi-ti iubite!!
  •  
    • 411 mesaje
    30 Nov 2009, 17:36
    0 0
    Nu prea merge. Gemenii is tare dificili. In plus, is si curvalai, lucru de netolerat pentru o leoaica orgloioasa. Acu' tu stii in ce masuta esti dispusa sa faci compromisuri...
  •  
    • 38 mesaje
    13 Ian 2010, 18:57
    0 0
    Eu stiu multe cupluri de leu cu gemeni, care au rezistat 1-2 ani apoi s-au despartit datorita infidelitatii gemenilor. Cred sincer ca gemenii se plictisesc de lei dupa o perioada.