preot bun, cu har

•  
    • 9 mesaje
    24 Nov 2009, 09:33
    0 0
    fetelor va rog din suflet, cunoasteti un preot bun in constanta ? am probleme mari si numai un preot bun ma poate ajuta. va multumesc.
  •  
    • 967 mesaje
    25 Nov 2009, 02:01
    0 0
    Pana gasesti preotul pe care il cauti ,posteste (acum suntem in Postul Nasterii Domnului),rugaciune dimineata si seara ,mergi sarbatoarea si stai la slujba ,da pomelnic pentru problema pe care o ai,fa milostenie si mergi la spovedit.
  •  
    • 155 mesaje
    27 Nov 2009, 09:03
    0 0
    La manastirea Glavacioc (la km 70 pe Autostrada A1) este parintele Dan. Ti-l recomand cu caldura. Pentru tine este foarte departe dar daca ai drum... Pe mine , pur si simplu, m-a salvat. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte in ce hal am ajuns la el.
    Pana una alta du-te la o biserica mai mare un pic si ia-ti o carte de rugaciuni. Citeste dimineata si seara rugaciunile astfel: dimineata-rugaciunile incepatoare si rugaciunile de dimineata, seara - rugaciunile incepatoare si rugaciunile de seara. Ia-ti o candela si tine-o aprinsa macar cat esti acasa. In fiecare duminica du-te dimineata la biserica, macar sa aprinzi o lumanare si sa spui un Tatal nostru. Posteste macar miercuri si vineri. Ia-ti anafura si aghiazma din biserica si dimineata pe stomacul gol dupa rugaciune ia o bucatica de anafura si bea o gura de aghiazma. Si spovedeste-te. Crede-ma ca face minuni spovedania.
  •  
    • 155 mesaje
    27 Nov 2009, 09:07
    0 0
    Iarasi o rugaciune extrem de utila este Paraclisul Maicii Domnului pe care o vei gasi in carticica de rugaciuni, cu siguranta.
    Psalmii lui David iarasi sunt minunati atat din punct de vedere al scriiturii cat si al folosului pentru suflet. Daca nu poti, pur si simplu, sa ajungi la biserica sa-ti cumperi cartea gasesti rugaciunile pe internet. da-le un print si go for it.

Dar stai mai ca vorbesc prostii, voi aveti acolo o tona de manastiri. Mai sunt si cele de langa Tulcea: Celic Dere, Cocosu', Saon...
  •  
    • 967 mesaje
    29 Nov 2009, 00:31
    1 0
    Psaltirea am inteles ca nu e bine sa o citesti decat cu binecuvantarea preotului duhovnic.Altfel iti aduce nacazuri.
    Eu citesc acum psaltirea pentru ca mi-a spus duhovnicul,aveam neintelegeri si neplaceri din partea unei persoane si mi-a recomandat sa citesc zilnic din ea.