Cum imi reintroc iubitul?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
13 Nov 2009, 08:09Pai daca si-a gasit alta de 25 de ani...nu vad ce-ai mai putea salva...
-
14 Nov 2009, 20:35Oamenii sunt ca si animalele domestice. Tine-le in lant si se vor zbate sa mearga mai departe decat le permite lantul. Lasa-le libere si iti vor sta numai la usa.
In situatia asta, nu prea vad ce ai putea sa faci, decat sa il lasi sa decida singur ce e mai bine pentru el si ce anume isi doreste de la viata.
Daca o prefera pe ea, cu cat te vei stradui mai mult sa il recastigi, cu atat mai penibila te vei simti.
Ce crezi ca-l putea determina sa-si caute pe altcineva? Gandeste-te la ce nu a fost bun in relatia voastra si poarta o discutie cu el pe tema asta. Mai mult decat sa-i spui ce simti si ce ti-ai dori de la el, nu vad ce ai putea face... -
25 Nov 2009, 22:50postat de: Keely la data: 2009-06-06 20:33
Problema suna in felul urmator.
Am intilnit intr-un club de noapte un irlandez care are afaceri in cluj. El e separat, are 49 de ani, 3 copii dar nu e divorta. Are si o prietena romanca stabilita in irlanda insa a zis ca vrea sa incheie relatia cu ea. Prietena din irlanda l-a tot sunat insistent pe mobil, iar eu am luat mobilul lui si am raspuns spunindu-i tipei sa renunte si sa considere ca sunt implicata cu tipul. Insa ea continua sa sune disperata, chiar daca tipul i-a zis ca nu o mai vrea. Eu am 24 de ani si pot sa zic ca imi place barbatul. Credeti ca va supravietui relatia mea cu el?Cum sa procedez?
aici e raspunsul.
Înapoi la: Forum » Astrologie