Zodie de granitza....?

•  
    • 1623 mesaje
    8 Iul 2004, 17:10
    0 0
    Da....tocmai am citit prin site-uri ca e foarte importanta pozitia Soarelui in momentul nasterii noastre...adik ..daca eu m-am nascut pe 21 noiembrie..teoretic in ultima zi din scorpion.....sunt sanse ca predictziile pentru sagatator sa mi se potriveasca mai bine?..ce-i drept din cate am citit la descrierea acestor 2 zodii...dau destul de mult spre sagetator...cum imi aflu ascendentul?...are vreo legatura asta cu zodia mea de "granitza"...?
  •  
    • 1033 mesaje
    9 Iul 2004, 11:40
    0 0
    www.zodii.ro

www.astro.com (asta este cel mai complex !!!) trebuie sa stii ORA la care te.ai nascut ! iti poate da cateva amanunte si despre relatia cu iubitul/prietenul/sotul tau !!! la fel iti trebuie ora lui ....

SUCCESSSSEEEE
  •  
    • 3354 mesaje
    23 Iul 2004, 10:45
    0 0
    sotul meu e nascut pe granita, sau pe cuspida, cum se spune in limbaj astrologic...pe 21 martie...si eu zic ca are mai mult caracteristici de pesti decat de berbec...asa ca e posibil sa ai mai mult din sagetator decat din scorpion...si nu uita ascendentul care prevaleaza dupa 28 de ani... succes in autocunoastere...iti recomand cartea lui gabi mihailovici...despre astrologie...citesteo, nu e usor dar merita...cory...