poate va ajuta cu ceva

•  
    • 39 mesaje
    26 Oct 2009, 01:43
    0 0
    buna ziua tuturor. nu stiu daca e politicos, insa tocmai m-am mutat de pe blog pe site- cei care intra pe acest forum stiu ca am mai postat aici de mai multe ori-. In noul site am introdus si intrebarea zilei, adica o rubrica unde puteti adresa o intrebare si sa primiti un raspuns gratuit.
    cu drag tuturor, alexandra coman, www.roastrolog.ro
  •  
    • 79 mesaje
    26 Oct 2009, 21:15
    0 0
    Buna alexandra, am intrat pe site-ul tau si mi-am aruncat ochii peste planetele in tranzit...soarele la 22 grade scorpion???????????poate peste vreo doua-saptamani-jumate-trei...acum soarele e la trei grade si ceva....
  •  
    • 432 mesaje
    27 Oct 2009, 11:34
    0 0
    Am pus si eu o intrebare, dar raspuns....pauza.
  •  
    • 210 mesaje
    28 Oct 2009, 21:11
    0 0
    roastrolog,
    eu ti-as propune ca in locul mesajelor publicitare cu care ai impinzit forumul (asta apropo de codul deontologic postat pe site-ul tau: Art.24 – In toate activitatile publice astrologul isi respecta demnitatea profesionala si Art.27 – Astrologul isi face o publicitate explicita si decenta (!!!!)), sa vii macar cu idei care sa fie spre folosul celor care citesc acest forum si nu pt atragere de clienti.
    pentru asta exista site-uri specializate pt reclama si chiar o rublica de mica publicitate pe eva.ro pe care ti-o recomand cu incredere.

in afara de reclama, crezi ca ne mai poti fi de folos cu ceva care sa aduca plus valoare?
    .