Verigheta pe degetul cuiva in vis...
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Oct 2009, 06:030 3Buna,
Sunt noua pe forum . Am o intrebare pentru cineva care imi poate raspunde serios. Sunt intr-o relatie de prietenie cu un tip si am avut doua vise despre el asemanatoare : 1. eram undeva intr-un depozit de fructe si legume depozitate peste tot in jur, pe jos nu in ladite si stateam e vb cu el si el tinea mana intr-un vas cu apa foarte limpede si pe degetul lui am vazut o verigheta de aur. 2. visul al doilea, ceva asemanator : eram cu el la parintii mei acasa, stateam de vb in bucatarie si pe degetul lui iar am vazut o verigheta, dar era pe degetul din mijloc, de data asta nu pe cel inelar si era de argint asta. Ma poate cineva lamuri ce inseamna ? Sa fie semn ca e casatorit si imi ascunde ? Mentionez ca nu-l cunosc bine. Sau sa fie semn ca va fi al meu, ca ne vom casatori in viitor ? El zice ca e foarte sincer in tot ceea ce imi spune, dar eu nu prea il cred. Va rog frumos, ajutati-ma cu visele astea ca nu am visat niciodata despre cineva asa si doua vise aproape la fel... Multumiri ! -
21 Oct 2009, 04:08pai visezi exact ceea ce te preocupa in timpul zilei:
- noul partener
- teama ca e casatorit
- neincrederea ta in el
- si in acelasi timp speranta ca totusi se va casatori cu tine
prin urmare, nu e vorba de vise premonitorii, ci doar de reluarea intr-o alta forma a evenimentelor pe care le-ai trait timpul zilei.
psihologic vorbind, visele astea indica faptul ca ai nevoie sa stai de vorba cu partenerul, sa ii spui care sunt sperantele si temerile tale legate de el, si sa afli care este raspunsul lui.
practic, ai nevoie sa lamuresti incotro merge relatia.
Înapoi la: Forum » Astrologie