Clarviziune-Predictie
-
0 0Cine are capacitati pentru a vedea viitorul unei persoane?Poate raspunde cineva
-
Mai, Mihai Gabriel, mai! Cum le vezi tu pe toate, bobocule! Dar mie ce-mi spui? Hai, ca ma intereseaza!
Offf, ce predictii vreti, fetelor? Dumnezeu nu ingaduie asemenea "desfatari"! Daca ati sti ce dulce este rodul rugaciunii, nu ati mai pierde vremea cu aiureli. Incercati numai sa dezvaluiti in voi puterea rugaciunii curate si veti fi uluite de dragostea lui Dumnezeu pentru noi!
Doamne ajuta! -
eu am aceste capacitati si ar trebui sa apreciezi pentru ca iti vorbesc tie, ca nu toate femeile stau de vorba cu mine.
acu, daca tu vrei sa te duci la cineva si sa dai bani sa te minta, e treaba ta, ala sigur o sa-ti zica de bine, dar crede-ma pe mine, ca-ti spun adevarul si o fac total dezinteresat: prevad ca esti o frustrata, o stramba, ca fug barbatii de tine ca hotii din alimentara; ca pe fata, unde n-ai cosuri ai puncte negre si umbli cu fundul in vine; si singura si frustrata o sa si ramai.
daca nu ma crezi, iti fac eu legatura cu unele carora le-am ghicit si asa s-a si intamplat. -
Mai Gabriel! Oi fi vreun specimen rar tu ,pai astia ca tine trebuie ocrotiti ca sint pe cale de disparitie vai vai ce ne-am face fara voi ,ti-am spus deja ca esti obraznic si te-as ruga la adresa mea sa nu mai vorbesti.Te anunt ca sint casatorita de o gramada de ani ,nu am cosuri pe fata etc etc nu stiu ce si la cine ai facut predictii dar esti jalnic si un frustrant,tu cu siguranta ai probleme serioase
-
postat de: nico-bebe la data: 2009-10-18 23:02
Sinteti patetici ,sint oameni care au astfel de capacitati daca nu credeti nu trebuie sa scrieti pe forum parerea voastra ca nu e nevoie fiecare dintre noi credem sau nu
-------------------------------------------------
Doamna draga, fiecare dintre noi are dreptul sa scrie ce gandeste pe un forum. Eu nu cred in ciudati dintr-astia care vad viitorul, ci cred in puterea lui Dumnezeu de a ne ajuta in viata. Asadar, nu vad de ce nu trebuie sa scriu pe forum ce cred.
Ai vazut bine ca ai primit deja raspuns. Asa cerere, asa raspuns! -
"Vazatorii" astia nu pot fi o solutie viabila pentru nicio problema a vietii. Incercam sa o ajut sa se orienteze spre ceea ce o poate cu adevarat salva.
Si nu cred ca trebuie sa dau explicatii in fata nimanui de ce postez unde postez... Nu sunt restrictii pe forum. Scriu acolo unde simt ca am ceva de spus. -
Daca nu crezi in ciudati din astia cum spui ce cauti aici de ce raspunzi , eu nu am nevoie de sfaturile tale mai baiatule ma orientez unde vreau scriu ce doresc ,voi astia care nu credeti nu trebuie sa fiti rautaciosi si rai la adresa cuiva fie ca sint astrologi ,clarvazatori etc trebuie sa avem RESPECT puteti sa scrieti ce doriti eu va doresc forum placuttt
-
Draga mea Nico-bebe,
In primul rand remarc nick-ul, ceea ce ma face sa cred doua lucruri, ambele nefavorabile tie: ori minti cand spui ca esti casatorita, ori ai ramas la mintea de bebe. Desigur ca nu este exclus nici faptul ca ambele variante sa fie valabile concomitent.
Spui ca esti casatorita. Stai pe scaun, bea-ti ceaiul de tei, ia-ti pastilele si citeste ce-ti prevad eu, pe gratis:n-o sa mai fii. Daca te intrebi ce susotesc vecinele cand treci pe langa ele, da, draga mea, asta era-sotul te inseala, in curand o sa-si ia catrafusele si o sa se mute la alta. Nu da banii pe vreun detectiv sa afli ce ti-a spus taica pe degeaba, ia-o de buna, ca asa e, e scris in zatul din filtrul de cafea. Daca nu ma crezi, vino sa citesti cu ochii tai, dar mai repede, ca maine il arunc. -
Ce te-ai aprins asa, "nico-bebe"? Nu te-a jignit (cu "g", nu cu "c") nimeni. Dar stii, fiecare vede cum ii sunt ochii si sufletul. Daca inima cuiva este curata, curate le vede pe toate, iar daca inima cuiva este patata, patate le vede pe toate... Noi suntem masura realizarilor din viata noastra. Si masura noastra depinde in exclusivitate de credinta.
Domnul sa te ocroteasca!
... Iar din replicile lui Mihai Gabriel nu trebuie sa intelegi decat ca se amuza. Cum spuneam, asa intrebare, asa raspuns!
Toate cele bune!