Madame Lenoir
-
0 0Buna,fetelor!As vrea sa stiu daca a fost cineva la Madame Lenoir si cum a fost
-
Ce detalii sa va dau?Mi-a spus lucruri de cand eram mica pe care nu le stia,despre prezent si viitor,toate au fost exact asa cum mi-a spus ea si s-a adeverit intru totul.Nu e tiganca sau alte aberatii la care va ganditi voi,este o tipa citita si foarte inteligenta.Nu are fite de vedeta si este foarte deschisa.Daca tot sunteti curioase de ce nu va duceti ca sa va convingeti?Renunti la un ruj de firma si te duci la ea.Bafta!
-
Imi poate spune si mie cineva cum sa ajung la madame Lenoir? I-am trimis 2 mail-uri si nu mi-a raspuns. Imi poate trimite cineva nr de telefon pe adresa toaderdn@yahoo.co.uk?
Multumesc.
-
"Eu am inteles ca cere 100 ron.Problema e ca vorbeste "belea",cum zicea Ramona,de trecut,dar de viitor,nu prea.Ramona,de ce nu dai tu detalii daca ai fost?!? "
100 ron ca sa-mi vorbeasca de trecut????? Asta-i buna! Pai ce, m-am ticnit ca sa-i dau 100 ron sa-mi spuna despre trecut???? Era o vorba: trecutul l-ai vazut, prezentu-l vezi, viitorul ai sa-l vezi, da' banii nu-i mai vezi!