Viata irosita
-
Draga mea deschizatoare de topic, credinta asta are si ea un rost. Invata si tu ca lumea e mai mult decat un vis, e o realitate floricica in care trebuie sa joci tare, sa mizezi pe maxim, castigi sau pierzi, dupa cum vrea Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei de bun tot ce visezi. E bine ca ai un sprijin, dar trebuie sa traiesti mai mult in realitate. Relatia cu tipul casatorit nu este una sanatoasa, daca Dumnezeu ar avea mila de tine, nu ti-ar da sa imparti omul pe care il iubesti cu nimeni. Tu poate ca persoana esti foarte de treaba si comunicativa, dar ce folos daca barbatii din jur nu indraznesc sa se afiseze cu tine? Nu stiu cum te imbraci, dar tind sa cred ca si asta are de-a face cu starea ta de acum. daca esti genul care poarta numai negru si fuste lungi, incearca sa renunti la ele. maica-mea tine post de nebuna si de 20 de ani se roaga sa-l imbuneze dumnezeu pe taica-miu.Eu personal cred ca un pumn in freza+divort dadeau mai bine rezultate decat 20 de ani de chin, rugaciuni etc. Eu sunt un om care crede in cel de sus, dar nu orbeste. Incearca sa mai deschizi si tu ochii, ca nu tot ce primesti trebuie sa iei de bun. traim in secolul vitezei, oamenii sunt emancipati, trebuie sa te gandesti la ce fel de om iti doresti langa tine si sa nu mai accepti jumatati de masura, barbati casatoriti sau cu probleme (alcool, femei etc).Trebuie sa ceri ca sa primesti. Mai scrie pe aici, ca sa iti limpezesti gandurile, face bine chestia asta, dar nu mai accepta ceva ce stii ca nu e bun pt viata ta, pt tineretea ta. Strange bani, pleaca intr-o excursie, invata sa-l tii pe tipul insurat pe jar, neraspunzandu-i la telefoane, mai distreaza-te si tu, iesi singura daca nu ai prietene, in parc, la muzeu, la tara, la mare, oriunde. uita-te in jur, ceea ce vezi - cupluri, oameni care traiesc in concubinaj, oameni casatoriti (chiar daca nu se inteleg) - sunt exemple ca se poate, daca merge la altii, de ce nu ar merge si la tine?Asta trebuie sa cauti. Nu te lasa santajata de nici un barbat insurat. daca nu visai toate neroziile astea, nu ajungeai, probabil sa pierzi jumate de viata cu un tip casatorit. Da-l afara. Daca te vrea, sa divorteze. esti tanara, poate si draguta, e pacat sa accepti compromisuri. Nu trebuie sa fii zana zorilor ca sa iti dea Dumnezeu un barbat numai al tau. Accepta invitatii in oras, daca primesti asa ceva, intra intr-o munca de voluntariat, intr-un club de lectura, literatura, intr-un cor bisericesc daca asta iti place mai mult, dar trebuie sa cunosti oameni si sa te maturizezi,ca eu am senzatia, cand te citesc, ca te calca viata in picioare si tu nu ripostezi. Hai, cu tupeu! Pune pe hartie ce vrei de la viata si nu te abate de la ce ai scris. Vrei sa fii iubita de un barbat numai al tau? foarte bine. Nu accepta nimic mai putin, ba dimpotriva, chiar mai mult. si schimba-ti stilul vestimentar. Neaparat. O sa ai mai multa incredere in tine.Mult succes