va rog...
-
0 0care ma poate ajuta...sunt nascuta pe 4-10-1995...imi poate spune cineva despre viitorul meu?o sa ajung la liceul pe care il doresc?sa imi ziceti daca se poate cateva despre parintii...multumesc mult
-
si inca un lucru: nu pune la suflet ce au scris persoanele care ti-au raspuns inaintea mea si care au raspuns atat de rautacios. Sunt doar niste oameni care nu au inima si nu inteleg ca tinerii au probleme mult mai seriose, din simplul motiv ca inca nu si/au format,,platosa" de protectie si de experienta de viata. Deci.... sa le fie rusine celor care rad si iau astfel de lucruri in joaca.
cu drag, astrolog alexandra coman, www.roastrolog.blogspot.com -
draga "ROASTROLOG",
un astrolog competent, in afara de astrologie , ar mai treb sa aia si cunostinte legate de notiunea de LIBER ARBITRU (parca asa se cheama) si de respectarea unei anumite conduite spirituale (adica de a fi tolerant cu cei din jur si de a nu judeca).asta apropo de etichetele puse celor care au raspuns mai in gluma la topicul asta.
o fi astrologia o stiinta ca oricare alta, dar cit de sigura poti fi tu in previziunile pt viitor atit timp cit avem la dispozitie libertatea de a alege? poate aparea intr-o astrograma ce voi alege eu? la fiecare problema care ne apare putem alege mai multe variante. sunt "n" factori pe care astrologia nu ii poate stabili cu exactitate.
aaaaaa, ca exista posibilitati e una, dar in nici un caz nu cred in exactitatea unei previziuni pt viitor. -
Viitorul nu este batut in cuie...ni-l formam in fiecare clipa, cu fiecare gand, vorba sau fapta...Roastrolog, fiindca tot suntem pe forum la astrologie, as dori sa te intreb ceva(daca binevoiesti sa-mi raspunzi, bineinteles...): care sunt aspectele dintr-o astrograma care indica abilitati pentru astrologie(v-am spus eu ca ma pun pe invatat...)?
-
@roastrolog
Adica tu i-ai raspuns serios copilei pentru ca ai inima buna, in niciun caz din interes propriu si cu scopul precis de a-ti promova minunatul blog?
Vaai ce om minunat esti tu! Meriti un premiu pentru tot binele pe care-l faci nefericitelor de pe eva.ro!!! Mai imbuiba-ne capul cu blogul tau, te rugam frumos. Nu ne-am saturat. Niciodata nu e suficient! -
Monica,
Si pe mine ma pasioneaza astrologia si citesc de ceva vreme despre asta dar nu cred ca am veleitati de astrolog. O sa incerc sa iti raspund la intrebare...din ce am citit eu pana acum, ca sa vezi daca ai talent de astrolog, trebuie sa te uiti la casa a VIII a care este legata de ocultism, la casa a XII a care este legata de spiritualitate si la guvernatorii acestor case. De asemenea trebuie sa fie bine aspectate planetele transcedentale Pluton, Uranus si Neptun...cam atat stiu eu sa iti spun.