ce ne asteapta saptamana asta?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
5 Oct 2009, 00:420 0Dragele mele, m-am obisnuit sa postez cate ceva aici in forum. Incerc sa bag tot horoscopul dar mi se blocheaza. Asa incat va dau si adresa blogului meu sa aruncati o privire, ca nu strica! mai ales ca pe acolo puteti si pune cate o intrebare si primi un raspuns...dar mai bine va las pe voi sa vedeti despre ce e vorba. Cu drag, www.roastrolog.blogspot.com
HOROSCOPUL SAPTAMANII 5-11 OCTOMBRIE
BERBEC
TENDINTE GENERALE
Astrele va trasmit un mesaj clar si simplu pentru saptamana ce urmeaza sa se deruleze. Incercati sa va mai relaxati. Nu mai puneti atata patima in tot ceea ce faceti. Incercati sa va pastrati calmul si sa nu raspundeti provocarilor, pentru ca nu veti face decat sa va enervati si sa va afectati sanatatea.
Aveti sentimente serioase pentru o persoana din viata dvs. insa aveti grija cum le veti exprima.
FINANTE
Saptamana aceasta sunteti plini de idei noi, de energie si vestile vor curge din toate partile. Comunicarea va fi foarte buna si veti fi foarte activi in orice camp tine de informatii primite sau oferite prin mijloace electronice: e-mail, fax, telefon.
Atentie la planurile pe care le croiti in aceasta perioada. Fiti siguri ca sunt bune, sunt corecte si verificati de doua ori inainte.
Miercuri nu va recomandam sa faceti lucruri noi, deoarece productivitatea dvs. si abilitatea de concentrare, vor fi destul de scazute. Va veti gandi la alte lucruri, ar aceasta va conduce la o serie de erori care va trebui sa le reparati int-un viitor destul de apropiat.
In week-end veti fi ocupati cu problemele in familie pe care veti incerca sa le rezolvati.
DRAGOSTE
Luni si marti, veti fi in verva maxima, veti fi indragostiti pana peste cap. Insa, o serie de evenimente ivite spre ziua de marti, vor diminua din avantul dvs. Va trebui sa va focalizati pe alte lucruri si sa evitati pentru o vreme, persoana iubita. Asta nu va tine mult, va tine pana miercuri serara, cand veti redeveni romanticul focos, cum v-ati obisnuit anturajul dvs..... www.roastrolog.blogspot.com
Înapoi la: Forum » Astrologie