cum este barbatul varsator?
-
0 0as doiri sa stiu cum este barbatul varsator,cu cine este compatibil.
-
Iata o descriere facuta dupa zodiacul chinezesc: caracter bataios,plin de culoare si imprevizibil,inspira teama si respect tuturor celor din jurul lui.Are energie si dragoste de viata.Doreste sa fie in centrul atentiei.Neobosit si indraznet prin natura sa,este in mod obisnuit nerabdator de a intreprinde ceva.Totusi,pentru ca are o fire banuitoare,este predispus la oscilatii,sovairi,si poate lua hotarari pripite.Cu greu va avea incredere in altii si cu greu isi stapaneste emotiile.Dar pe cat este de iute la manie,pe atat este de sincer,afectuos si generos.Si mai mult,are un minunat simt al umorului.
Ii plac copiii mici,animalele,muzica sau orice lucru care ii poate stimula imaginatia si captiva atentia pentru mult timp.Atunci cand este implicat,daruirea sa e totala.Nu face lucrurile pe jumatate si nici de mantuiala si poti avea incredere ca va da ceea ce poate da.
Unii dintre ei sunt aventurieri si le place sa duca o viata boema.
Daca este dezamagit,deprimat,are nevoie de sprijin sincer,nedisimulat.Ii va placea sa va asculte vorbele intelepte si se va agata de orice sfat al dvs.
Este un tip cald,sensibil si simpatic.Latura sa negativa il prezinta ca pe un incapatanat,irational si egoist. -
Barbatul varsator...(adica sotul meu)
este un barbat cu principii bine fixate si greu de schimbat,plin de creativitate,mereu pus pe facut ceva,este extrem de pasionat de cea ce face si se implica foarte mult pana la disperare cand nu-i iese ceva,este inteligent dar fixist,este uneori rautacios si distant dar daca stii sa-l apropii atunci schimbi cate ceva.Din punct de vedere al dragostei depinde de zi si de probleme,uneori e dragastos alteori distant si arenevoie de multa intelegere si iubire.Asa este sotul meu,el e varsator cu tot ceea ce inseamna varsatorul eu sunt balanta convinsa.Nu e adevarat ca este rebel chiar este foarte familist,acum nu stiu daca e de la zodie sau nu. -
Este jucaus, pare arogant la inceput, dar e foarte sensibil, foarte inteligent, intr-adevar are anumite fixuri, nu e posesiv, dar e gelos, e independent, egoist, insa tandru si intelegator. Nu incearca sa schimbe omul de langa el, e foarte tolerant, e inaintea timpului sau, foarte curios, extravagant, flexibil, sociabil, pune mult pret pe relatiile de prietenie, are simtul umorului, e critic, pretentios cu oamenii din jurul lui, nematerialist, profund, are nevoie de spatiu..un tip foarte interesant, pe scurt