despre astrogramele gratis

•  
    • 39 mesaje
    2 Oct 2009, 08:47
    0 0
    Dragele mele, m-am amuzat azi citind o serie de discutii despre astrogramele gratis,generate de motoare de prin site-urile de astrologie. In primul rand nu atac pe nici un posesor al siturilor care ofera aceste servicii,deoarece,cu siguranta sunt profesionisti. Insa va atrag atentia ca astrogramele generate de aceste softuri nu prea sunt corecte. am intalnit oameni care, fiind nascuti la granita ditnre 2 zodii si folosind motoarele gratis au crezut multi ani ca sunt nascuti intr-o zodie si apoi au descoperit ca sunt in alta!!! E ca si cum ai crede ca esti femeie pana la 20 de ani si apoi sa aflii ca esti barbat. E o diferenta colosala. Nu va incredeti in acest tip de motoare gratuite. Si va spune asta un astrolog cu experienta .
    De aceea va invit - si aici nu-mi fac reclama- sa vedeti si blogul meu : www.roastrolog.blogspot.com

Acolo am o oferta de a va raspunde la o singura intrebare, pe o tema care va framanta. Si harta e interpretata manual,fara a ,,fura" raspunsuri de prin softuri.
    Va pup pe toate, astrolog Alexandra Coman mandra posesoare a unui blog grozav : www.roastrolog.blogspot.com
  •  
    • 79 mesaje
    2 Oct 2009, 10:48
    0 0
    Intrebare: raspunzi la o singura intrebare folosind date de nastere sau o harta orara?
  •  
    • 344 mesaje
    2 Oct 2009, 16:23
    0 0
    Chiar e grozav blogul tau...Ai zis ca sunt trasate manual hartile, nu generate..oricum, rubrica cu horoscopul saptamanal o mai urmaresc...
  •  
    • 11 mesaje
    2 Oct 2009, 23:27
    0 0
    Te urmaresc de multAs dori si eu o interpretare a astrogramei mele. Am incercat sa postez un comment la tine pe blog si nu-mi iese...
    O seara buna
  •  
    • 48 mesaje
    4 Oct 2009, 20:36
    0 0
    Bijuterii lucrate manual.
    Pot fi un cadou unicat de mare efect sau iti pot inveseli ziua.
    http://chaotiqueminet.blogspot.com/
  •  
    • 39 mesaje
    5 Oct 2009, 00:35
    0 0
    buna draga mea, nu sunt trasate manual, ci interpretate .Deci interpretarea o realizez eu, nu un soft sec si fara suflet. Pt ca daca nu te implici in harta si ii bagi de-a valma pe oameni conform statisticilor, hm, nu prea e bine. Diferenta dintre un soft si un om este ca de la cer la pamant. Iar eu de asemenea cred ca omul trebuie incurajat sa scoata la lumina ce are mai bun in el si sa aiba curaj sa infrunte si ziua de maine.Nu sa-i dai in cap si sa il demoralizezi.
  •  
    • 39 mesaje
    5 Oct 2009, 00:38
    0 0
    draga mea wawoo, chiar nu vreau sa-mi fac reclama pt astrograme platite. nu ar fi corect fata de acest forum sa procedez astfel. pe blog sunt informatii despre adresa, dar altfel, cu tot respectul, chiar nu pot oferi adresa mea de mail aici,pt ca,asa cum am spus,nu ar fi corect sa ma folosesc de eva.ro pentru acest lucru.
  •  
    • 36 mesaje
    5 Oct 2009, 15:58
    0 0
    buna..ti-am trimis si eu o intrebare.imi poti raspunde?