Clarvazatorii
-
2 0Ce parere aveti despre cei care se uita doar la tine si "te citeste".Clarvazatorii care nu apeleaza la absolut nimic pentru a sti ceva despre viitor.Ati intalnit asemenea oameni vreodata?sau asemenea preoti cu darul clarviziunii.?
-
eu am avut bucuria de-a cunoaste un astfel de om,parintele Marin Vladut de la Vadu Lat. Din pacate nu mai este acolo, sistemul l-a exclus.este un preot cu mult har,vazator cu duhul,venea atat de multa lume la dumnealui,incat era nevoit duminica sa stea pana dupa miezul noptii.Daca cineva dupa acest forum stie ceva despre dumnealui, va rog sa-mi spuneti.Multumesc!
-
Nu am auzit de el,dar cei de acolo ar trebui sa stie de el.Intreaba acolo,poate stiu ceilalti preoti ceva despre el.
m-ar interesa daca prin zona Timisoarei este un asemenea om cu har.Era si la Timisoara,pr.Ioan Postelnicu,preot batran,care la fel statea pana pe la 3-4 dimineata cu oamenii.L-au trimis la Manastirea Marga,unde sunt sigura ca vin la fel de multi oameni la el. -
Da este adevarat sant multi clarvazatori sarlatani care o fac doar pentru banii si mai spune ca ajuta oamenii .Daca acest har este dat de la dumnezeu el oare a cerut ceva ca sa iti dea acest har nu a cerut decat credinta deci clarvazatorii de ce cer banii ? Vin la ei oamenii care au probleme mari si grele dumnezeu cand a venit lumea bolnava la el si orbi si schiopi ia vindecat fara nici un ban acei care fac asa ceva pe bani nu au har de la dumnezeu si are din alta parte de la necuratu eu cunosc pe cineva care are asa capacitati in urma unui accident el are bani face pentru sa ajute lumea din contra el da bani la lume .Eu am fost mai de mult la cineva zice el clarvazator si iam zis ca ii dau bani numai daca consider eu ca spune bine si ii dau de 2 ori cat e pretul si nu a vrut si am plecat nu iam dat nimic .
-
Buna ziua,
Ofer servicii de divinatie in Tarot si clarviziune .Consultatiile oferite sunt cat mai exacte posibil si contin o dezvaluire completa a problemei dvs. Puteti afla raspunsul la orice intrebare din orice domeniu, despre oricine si orice va nelinisteste. Nu cer detalii decat numele de botez,o poza si cateva numere. Consultatiile se vor desfasura la telefon sau pe messenger daca aveti microfon. Mai multe detalii pe www.tarotkitty.webs.com/