Asta as dori

•  
    • 150 mesaje
    30 Sep 2009, 12:24
    0 0
    As vrea sa imi fac o astrograma,poate ca unele dintre voi ati apelat la cineva cunoscut si de incredere.Sa iau de pe net nu imi inspira incredre.O parere,va rog!
  •  
    • 344 mesaje
    30 Sep 2009, 22:47
    0 0
    Incearca la www.astrologikon.com. e o sectiune unde iti poti face singura astrograma si prin click pe diferite..chestii, afli si o interpretare. Daca nu te descurci, poti intra pe forum acolo si te pot ajuta cei care au descifrat din tainele astrologiei.
  •  
    • 79 mesaje
    1 Oct 2009, 07:26
    0 0
    daca vor si daca au timp
  •  
    • 79 mesaje
    1 Oct 2009, 07:38
    0 0
    .
  •  
    • 480 mesaje
    1 Oct 2009, 10:48
    0 0
    candva a fost pe forum o persoana care a facut gratuit astrograme pentru cei care au contactat-o.

iti recomand cu toata caldura sa o contactezi. pe mine m-a impresionat mult, este extrem de serioasa si are un suflet nobil.
    adresa de contact: analize.karmice@gmail.com
  •  
    • 79 mesaje
    1 Oct 2009, 11:06
    0 0
    .
  •  
    • 150 mesaje
    1 Oct 2009, 11:46
    0 0
    Multumesc pt raspunsuri.Eu am contactat-o printr-un e-mail pe lelia bratu dar nu am primit inca nici un raspuns.As vrea sa va mai intreb pe voi daca o astrograma contine generalitati sau poti afla si anumite raspunsuri la problemele existente.Eu sunt o novice in tainele astrologoiei.Voi poate stiti mai multe.
  •  
    • 344 mesaje
    1 Oct 2009, 18:11
    0 0
    Eu sunt foarte curioasa din fire, mai ales cand e vorba de dezlegat chestii d-astea asa ca m-am apucat in timpul liber sa ma mai uit pe astrograme. Am citit cum intepretau cei de acolo diferite aspecte si m-am lamurit in unele chestii. Parerea mea e sa iti faci astrograma, sa o afisezi pe acolo si sa spui cam ce domeniu te-ar interesa (sa tii minte ca astele predispun, nu ordona!). Exista pe net diferite persoane care fac contra cost, dar eu una sincer nu as apela...nu vreau sa spun nimic rau, doar ca mi se pare putin aiurea s-o faca pentru bani, avand in vedere ca rar gasesti pe cineva cu adevarat priceput.

In legatura cu astrologia previzionala, exista asa numitele revolutii lunare sau solare care indica ce e posibil sa se intample in urmatoarea luna, respectiv in anul urmator. Eu una inca nu stiu cum se calculeaza, ca de interpretat sa spunem ca "mi-as baga coada"...

Redlips, check PM
  •  
    • 79 mesaje
    1 Oct 2009, 19:02
    0 0
    .
  •  
    • 344 mesaje
    1 Oct 2009, 20:48
    0 0
    Nu ma sacai

Nu stiu exact cum sta treaba...adica nu trebuie sa intrebi pe cineva anume...fa-ti astrograma si posteaz-o la domeniul de interes. Adica, daca te intereseaza aspectele natale, scrie un mesaj la subiectul respectiv si roaga daca te poate ajuta cineva sa dezlegi raspunsul la o intrebare. Exista multe sectiuni...poti posta la previzionala, sa intrebi de cariera sau...dragoste, copii..etc.

Uite, mai e asta

http://www.astroforum.ro/

Si are si o sectiune speciala de interpretari astrograme. Chestiile astea sunt destul de complexe, asa ca tine minte sa specifici clar ce te intereseaza cu precadere.
  •  
    • 79 mesaje
    2 Oct 2009, 07:46
    0 0
    multumesc,_AMY
  •  
    • 79 mesaje
    2 Oct 2009, 07:47
    0 0
    .
  •  
    • 3741 mesaje
    2 Oct 2009, 11:21
    0 0
    www.dsclex.ro

Intrati la sectiunea horoscop personalizat, bagati datele si in 24 de ore o sa va vina un link in mail cu astrograma personalizata.

Eu mi-am facut de doua ori la ei (asta pt ca o pierdusem pe prima) si se cam numereste ce-mi zic ei acolo.

Ps: Totul este gratuit
  •  
    • 150 mesaje
    2 Oct 2009, 12:05
    0 0
    _AMY_,Ti-am lasat mesaj privat.Mersi frumos.
  •  
    • 43 mesaje
    8 Oct 2009, 19:24
    0 0
    Eu personal mi-am facut o astrograma pe www.clubmistic.ro si sunt super multumita. Pe langa datele de nastere le-am trimis si niste intrebari pentru ca voiam ca raspunsul sa se regaseasca in astrograma. A fost o astrograma la obiect, fara generalitati numai de dragul de a umple pagini, cu sfaturi pline de intelepciune....chiar au talent cei de acolo.
  •  
    • 210 mesaje
    8 Oct 2009, 19:58
    0 0
    fetelor, mie faza cu astrograme facute automat pe calculator nu imi suna deloc real. e ca si cum un robotel ti-ar face astrograma, pe bune!
    un astrolog ca lumea treb sa aiba in afara de cunostinte in domeniu , si cunostinte de psihologie, si alte cunostinte care sa il ajute sa interpreteze informatiile tehnice dintr-o astrograma.
    vad pe aici tot felul de istorii cu raspunsuri prin sms, reclama pe la siteuri etc. ma rog, fiecare face cum il taie capul. dar macar incercati sa vedeti daca astrologu' ala are credibilitate si cunoastere reala.
    pe forumuri de astrologie nu prea o sa obtineti raspunsurile care le vreti. parerea mea!
  •  
    • 79 mesaje
    9 Oct 2009, 08:11
    0 0
    perfect de acord
  •  
    • 210 mesaje
    9 Oct 2009, 11:22
    0 0
    monica, ca orice meserie cred ca si astrologia necesita ani de studiu si nu se poate face "dupa ureche". e ca si cum te-ai apuca sa dai retete medicale unui om, doar citind citeva tratate de medicina. si mai cred ca nu toata lumea are inclinatii sa studieze astrologia
  •  
    • 79 mesaje
    9 Oct 2009, 11:36
    0 0
    ...
  •  
    • 210 mesaje
    9 Oct 2009, 12:12
    0 0
    la asta nu ma pricep . sa vedem cei care tot isi fac reclama pe aici, daca raspund. io una m-am cam saturat de reclamele astea mascate, pe bune....