Uraniaaaaaaaa!!!
-
0 0S-a mai discutat acest subiect aici, stiu

Pe mine ma dispera deja, e super pesimista! Adica daca spune ea ca leilor, de exemplu le va merge rau, asta nu inseamna ca toturor leilor de pe planeta asta le va merge rau!!!
E imposibil ca tuturor sa le mearga rau, sa fie in procese, sa nu aiba bani, sa se certe etc.
Plus ca s-a intamplat ca ea spunea ca ne va merge rau, iar mie mi-a mers super bine, din plin! Unele le nimereste, nu stiu ce sa zic. Ce parere aveti dsp ea? -
M-am uitat si eu o vreme, acum mai multi ani. Si tot vazand ca spune numai lucruri rele care se vor intampla, mai ales leilor, a inceput sa ma enerveze la culme si nu m-am mai uitat.
Plus ca ma mai si stresau "previziunile" ei, toata saptamana. Asa ca i-am dat ignore total si definitiv! 
Parerea mea este ca nu-i agreeaza pe lei. O fi avand motivele ei personale!
-
si eu o urmaream saptamanal mai demult si numai de rau zicea, ma si speria si chiar asa, stateam stresata toata saptamana de frica sa nu fac accidente, sa nu-mi pierd serviciul, sa nu ma cert cu cineva etc... pana cand am observat ca zice de rau la toate zodiile, nu numai la a mea, atunci am lasat-o balta, nici nu mai vreau sa aud nimic de la ea, daca o nimeresc pe post, schimb repede. macar nety sandu e mai vesela...
-
Fetelor, emisiunea Uraniei trebuie urmarita doar ca un spectacol in sine, fara a lua in seama "previziunile". Pentru ca nu pot sa neg, emisiunea este frumos realizata, documentata, prezentata, iar Urania este o persoana inteligenta, citita, talentata. Eu cred in zodiac pentru ca am remarcat ca sunt foarte multe lucruri care se potrivesc. Si spun asta, analizand faptul ca multe lucruri sunt adevarate, in primul rand la zodia mea, dar si la celelalte zodii. In horoscop nu cred nici un pic. E o inselatorie, nu are cum sa fie adevarat, logic gandind. Poate as crede intr-un horoscop personalizat, individual, dar in nici un caz in horoscopul generalizat.
-
Este buna emisiunea, dar ea este, nu stiu....prea pesimista si spune numai de rau...nu are cum sa le mearga atat de rau de ex. tuturor leilor...ar fi culmea...Eu stau cu frica toata saptamana sa nu mi se intample ceva, sa nu ma cert cu iubitul...sa nu pierd ceva...Nu mai vreau sa ma uit la emisiunea ei!
-
Eu o cred pe Urania 100%...acum 3 ani, bunica mea era pe moarte (ii cumparasem sicriu, cruce si alte alea) si Urania spune la zodia mea ca o femeie despre care credem ca nu mai are mult de trait, ne va uimi revenindu-si parca din morti...m-am uitat la taica-miu, am ras amadoi si am zis "neeea, n-are cum". A doua zi, bunica-mea era vie prin casa, de am ramas toti impietriti!
Plus ca la mine le nimereste perfect! -
fetelor, mie imi place mult sa bintui pe net si sa mai citesc una alta, legat de chestiile care ma intereseaza.
ma tot uit cit de multi sint ingrijorati de viitorul asta, de astre, ghicit prin carti etc.
luati de citit materialul asta, poate va ajuta. pentru mine e clar!
http://drumuricatretine.wordpress.com/2009/10/07/viitorul-e-bine-sa-l-cunoastem/