varsator
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
23 Sep 2009, 15:550 0ce parere aveti de femeia varsator? dak ai fi baiat ai vrea ca iubita ta sa fie in zodia varsator?
-
23 Sep 2009, 18:59Doua dintre prietenele mele cele mai bunu sunt in zodia varsator. Iubesc bogatia, le place sa se aranjeze, sa arate bine, dar in acelasi timp sunt niste persoane foarte interesant si bune prietene. Ce e drept putin dar tare putin infidele
aceasta de cele mai multe ori limintandu-se la flirt. eu zic ca este o candidatura buna pentru un barbat! acum, ca nu totul se rezuma la zodie ci si la lat factor. -
25 Sep 2009, 12:17varsatoarele sunt excentrice, inteligente, foarte bune ca prietene, putin superficiale, incapatanate, mereu cu un pas inaintea modei (geanina corondan e varsatoare, parca si tania budi).
-
12 Oct 2009, 05:50Ofer consultanta in carti personalizate si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre viata dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat. Daca sunteti interesat/a lasati un E-mail cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. http://cassey-tarot.weebly.com/
O saptamana frumoasa!
Înapoi la: Forum » Astrologie