Un vis ciudat....ce inseamna??
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
3 Iul 2004, 21:350 0Buna dragelor, am avut un vis aseara si tot ma intrebam ce inseamna. Am visat ca era ziua mea si in acceasi zi am aflat ca unchiul meu a murit cu doua zile inainte (desi este inca in viata) si ca bunica urma sa moara dupa ziua mea. Este foarte ciudat.. ce poate sa insemne, stie cineva???
-
4 Iul 2004, 18:37eu stiu ca atunci cand visezi pe cineva ca moare asta inseamna ca "i-a murit" moarte, adica inca nu o sa moara, dar restul nu stiu
-
5 Iul 2004, 12:36Nu neaparat!Eu cand visez ca moare cineva aud de o moarte a unei persoane apropiate celei pe care o visez.De ex, am visat ca a murit bunica si in saptamana urmatoare a murit bunicul.Si cand visezi ca-ti cad dintii sau te dor iti moare cineva drag.
-
7 Iul 2004, 19:37in anul in care m-am nascut eu mi-a murit bunicul care isi dorea o nepoata...eu am ramas singura lui nepoata ...se zice ca moare o stea pt a naste alta ,asta aveam sa o aflu in decursul vietii ..si e o caracteristica des intalnita la scorpioni.....azi simt ca cineva acolo sus ma iubeste ...viata e stranie si NU uitati EXISTA o lege a compensatiei...
Înapoi la: Forum » Astrologie