barbat sagetator

•  
    • 170 mesaje
    16 Sep 2009, 18:30
    0 0
    cum e cu barbatul sagetator?eu sunt fecioara
  •  
    • 3741 mesaje
    17 Sep 2009, 16:59
    0 0
    Iti voi spulbera putin visele si-ti voi spune ca sagetatorul nu cred ca se va impaca vreodata bine cu fecioara.
    Fecioarele sunt prea materialiste si posesive pt. un sagetator. Pot sa aibe ele inca 378481364 de calitati, dar un sagetator nu prea accepta materialismul si posesivitatea.
  •  
    • 3741 mesaje
    17 Sep 2009, 16:59
    0 0
    Ps: Ia-ti un peste
  •  
    • 1 mesaje
    20 Sep 2009, 12:21
    0 0
    Buna,
    eu sunt fecioara si am foat casatorita cu un sagetator: DE-ZAS-TRU!
    nu te imbata cu apa rece, chiar nu cred ca e vreo sansa - atractie fizica - da, in rest - nimic!
    De ce zici sa incerce un "peste", crezi ca exista compatibilitate?
    Stiam de rac, capricorn si taur...
  •  
    • 260 mesaje
    21 Sep 2009, 18:53
    0 0
    Cunosc un cuplu ea-fecioara, el-sagetator. Sunt de 7 ani impreuna iar el inca nu e pregatit sa se insoare desi a trecut de prima tinerete. O apreciaza pt ca este gospodina si sta numai in bucatarie. Vrea sa o vada aranjata ca sa se mandreasca cu ea. Nu o plimba pe nicaieri, nu face nimic in casa, este vesnic nemultumit si plictisit iar ea nu stie ce sa mai faca ca sa-i intre in voie. Ea e mai materialista si indura multe .
  •  
    • 1342 mesaje
    21 Sep 2009, 20:21
    0 0
    Ce se spune despre cuplu leu-sagetator? [el e sagetator]

Din experienta proprie observ ca ne merge destul de bine ..avem si planuri de casatorie si nu numai ..

Dar sunt curioasa ce spun astrele.. sau din experienta proprie cum vedeti aceasta combinatie?
  •  
    • 457 mesaje
    21 Sep 2009, 20:59
    0 0
    Iubita mea eu traiesc cu un sagetator de 23 de ani este un chin sunt foarte dificili, mi-ar trebui cateva zile sa dezbat subiectul dar pe scurt, trebuie sa le acorzi multa libertate sa ai multa rabdare, sa zici ca ei si sa faci ca tine, asta daca e posibil eu sunt rac si pot sa tolerez ceva mai mult poate si acestui fapt am supravietuit am facut multe sacrificii si am lasat de la mine mult prea mult dar sunt la capatul puterilor.
  •  
    • 457 mesaje
    21 Sep 2009, 20:59
    0 0
    bine mai au si ceva calitati
  •  
    • 476 mesaje
    22 Sep 2009, 12:08
    0 0
    maricica,cam ce calitati?

de spirit rebel stiam
  •  
    • 476 mesaje
    22 Sep 2009, 12:13
    0 0
    am avut un prieten candva sagetator,intr-adevar,nu trebuie ingradit absolut de loc.femeile zodiei sunt mai de casa,insa barbatii nu prea.
  •  
    • 1342 mesaje
    22 Sep 2009, 20:01
    0 0
    Eu nu prea cred in zodii.
    Al meu e sagetator si cum am mai spus ne intelegem f bine.Si daca mai avem cate o divergenta nu o pot pune pe seama zodiilor.

Inca o chestie care nu o inteleg..libertatea.Definiti ,va rog, ce intelegeti voi prin libertate.
    Eu cu sagetatorul meu stam f mult impreuna dar nu mi s-a parut niciodata un incovenient pentru el. Desigur ca iesim si separat:el cu baietii ,eu cu fetele..
    Cat despre calitati/defecte as avea de enumerat mai multe calitati decat defecte .
    Cunosc o pereche care ,din cate am inteles eu ,din punct de vedere zodiacal nu s-ar intelege in ruptul capului [capricorn-berbec].Eii ..cu toate acestea sunt de 13-14 ani impreuna si au un copil de 8 ani .Si se iubesc in continuare..
    Cred ca nu ar trebui sa luam decizii de ordin sentimental pe baza "horoscopului"
  •  
    • 283 mesaje
    12 Oct 2009, 05:50
    0 0
    Ofer consultanta in carti personalizate si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre viata dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat. Daca sunteti interesat/a lasati un E-mail cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. http://cassey-tarot.weebly.com/
    O saptamana frumoasa!