varsatoarele?

•  
    • 204 mesaje
    3 Iul 2004, 05:09
    0 0
    ce ziceti despre varsatoare?sint pe aici eve -varsatoare?
    numai bine.
  •  
    • 727 mesaje
    3 Iul 2004, 11:56
    0 0
    Eu sunt!
  •  
    • 404 mesaje
    3 Iul 2004, 21:26
    0 0
    Si io
  •  
    • 204 mesaje
    9 Iul 2004, 07:22
    0 0
    buna blakeritzo,nu vrei sa vorbim in privat?am vazut ca pleci in canada/sau am inteles gresit?
  •  
    • 44 mesaje
    4 Aug 2004, 08:42
    0 0
    Buna! Sunt o varsatoare de treaba... Sa ma descriu: am o imaginatie bogata, imi place schimbarea dar in relatia de cuplu sunt f. fidela; gatesc bine, pun extrem de mult suflet in orice particica din viata mea. Dezordonata in exterior, ordonata in interior. Oamenii la care tin sunt fericiti cu totii.
  •  
    • 3526 mesaje
    4 Aug 2004, 09:16
    0 0
    mda, cum zicetzi voi, eu tocmai am luat o tzeapa de la o varsatoare.......imi e prietena, asa se zice.
  •  
    • 158 mesaje
    4 Aug 2004, 14:19
    0 0
    Irina, ai reusit sa ma linistesti foarte tare.
    Sunt o varsatoare dezordonata, dar mai stiu o varsatoare ( sor'mea) care e de-a dreptul maniaca.
    Prietenele mele sunt din scorpion sau capricorn.
    Uneori sunt prietenoasa, dar de cele mai multe ori sunt retinuta .
    Sunt si eu fidela, gatesc si eu foarte bine , si imi plac la fel de mult schimbarile. Problema e ca dupa vreun an de zile ma plictisesc de locul de munca.
  •  
    • 1946 mesaje
    5 Aug 2004, 10:25
    0 0
    si eu sunt varsatoare.
    gatesc bine, imi plac ordinea si curatenia, fidela, deloc mincinoasa, cocheta,desteapta, frumoasa, modesta, etc (GLUMEEEEEEESC!!!!!)
    nu-mi plac schimbarile, urasc minciuna si prefacatoria.
    carrie, cum ai putut sa ti-o iei de la o varsatoare?
  •  
    • 3526 mesaje
    5 Aug 2004, 11:01
    0 0
    daca sunt naiva, mey cecylly, toata lumea ma duce de nas, ce sa fac? am incredere in oameni si de aia patesc mereu asa......
  •  
    • 1946 mesaje
    5 Aug 2004, 11:26
    0 0
    si eu am incredere in oameni. dar mai ales in "prietenele mele cele mai bune".
    de la TOATE mi-am luat-o super tare!!!!! mai bine singura! uite, asta a fost unul din motivele pt. care m-am hotarat sa scriu pe forum. aici nimeni nu ti-o trage!
  •  
    • 727 mesaje
    5 Aug 2004, 20:26
    0 0
    auch! de abia acum am vazut mesajul tau katherina...daca mai esti pe aici poate vorbim id-ul meu e blackeritza02 pe yahoo
    Mie nu mi se pare asa de necrezut sa iti iei teapa de la o varsatoare. Si eu cand mi se pune pata sunt f egoista..dar in general sunt destul de maleabila si daca e nevoie ajut pe cineva care are pb...
  •  
    • 44 mesaje
    6 Aug 2004, 09:19
    0 0
    Chestia cu locul de munca tine, mai degraba, de inclinatia pentru meseria ta, cred eu.
    Exista oameni de calitate in orice zodie, depinde si de educatie si de ascendente si de anul nasterii... Eu, de exemplu, sunt "caine" in zodiacul chinezesc - iar cainii sunt cei mai devotati prieteni.
  •  
    • 248 mesaje
    6 Aug 2004, 10:48
    0 0
    Am cunoscut mai multe varsatoare. Sint f diferite una de alta. Dar ce stiti despre barbatii varsatori? Al meu e orgolios si incapatinat, cind ii intra o idee in cap f greu i-o mai schimbi. Trebuie sa ai argumente f solide ca sa-l faci sa-si dea seama ca a gresit.
  •  
    • 13 mesaje
    25 Apr 2005, 10:55
    0 0
    hey girls! si yo sunt varsatoare si sunt complet d acord k varsatorii sunt f diferiti unii d altii cel putin in exterior!sunt d acord k toti avem imaginatie bogata si tendinta d a fi imprevizibili dar uneori ascendentul da peste cap tot sistemu'!c spuneti? kre ne e cea mai compatibila zodie?
  •  
    • 704 mesaje
    25 Apr 2005, 11:15
    0 0
    Si eu sunt Varsatoare!! Ascendentul insa e extrem de important..am inteles ca dupa varsta de 30 de ani chiar ascendentul prevaleaza in fata zodiei de baza..Varsatorii devarati sunt generosi si altruisti, nu prea iti fac figuri urate, dar poate varsatoare cu pricina era cu un ascendent periculos...de ex scorpion sau balanta...si daca mai avea si peste 30 de ani..saraca..o compatimesc..hihihi
  •  
    • 2292 mesaje
    25 Apr 2005, 11:32
    0 0
    Ma alatur si eu! Sunt varsatoare cu ascendent in gemeni. Este adevarat ca suntem diferite dar bine ca nu semanam cu ei
  •  
    • 704 mesaje
    25 Apr 2005, 15:16
    0 0
    Si eu la fel, tot ascendent in emeni...Cum esti ca fire? sa vad daca se potriveste cu firea mea...
  •  
    • 2292 mesaje
    25 Apr 2005, 15:40
    0 0
    Sunt nascuta pe 10 februarie si din astrograma mea reiese ca sunt FOARTE varsatoare...
    Ce as putea spune despre mine? Sunt o persoana de incredere, altruista (catodata stupid de altruista), iubesc oamenii, nu foarte mult copii, imi place foarte mult sa citesc, nu am nici un fel de talent artistic , sunt o persoana dint-o bucata, prea sincera cred eu,daca cineva ma supara foarte tare nu il iert niciodata, nu am rabdare, urasc sa astept... si as putea sa continui insa nu prea as vrea...:o
  •  
    • 342 mesaje
    25 Apr 2005, 16:04
    0 0
    Si eu sunt varsatoare...din pacate Nu suport greselile, nu iert,uneori mi se rupe de toata lumea (familie inclusiv), o oarecare doza de egoism si am intotdeauna dreptate
    Citesc cu placere, n-am talente artistice , imi place ordinea si sunt stupid de sentimentala.
  •  
    • 704 mesaje
    25 Apr 2005, 16:04
    0 0
    Nu nu nu! Asta nu e Catalina, asta e Cranky!! Adica moi!!hihihi!! Inca o data imi confirmi ca zodiile nu sunt o prostie...M-ai descris pe mine aici!! Mersi frumos!!