again barbatul fecioara
-
0 1buna

Am o problema dificila. Sa incep prin a va transpune "povestea" mea:
Intalnire,ca de obicei,cu prietenii....el venit nou prin zona. Mi-a placut din prima,dar am incercat timp de 2 luni sa-l fac sa ma placa,sa ma apropii de el. Fire foarte ciudata,2 zile la rand imi dadea impresia ca ma place,a3a era indiferent ceea ce ma facea si pe mine mai rezervata.nu stiam ce sa mai cred.(mentionez ca eu eram deja implicata intr-o relatie care nu mai mergea)
mergem la o petrecere,dansam numai impreuna,lasandu-se cu sms-uri si o convorbire la tel in care am stabilit sa ne intalnim.am vb foarte deschis,mi-a pus ca ii e drag de mine,ca are impresia ca ne potrivim,ca mereu se uita la mine(cand eram cu restul prietenilor),dar incerca sa nu para evident si ca e intelegator si rabdataor sa ma despart de actualul.
am uitat sa mentionez ca eu sunt din bucuresti,iar el trebuie sa plece la fac in alt oras.
dupa zile in care credeam ca totul merge ok,in conditiile in care el a fost(sau cred ca a fost) sincer cu mine(chiar vorbeam orice) 2 zile ma evita,nu raspunde la tel. intr-un final vb,iar el imi spune rece ca nu crede ca relatia o sa merga pentru ca el este rational si crede ca distanta o sa ne desparta(in conditiile in care pana actunci imi spunea degejat ca nu este nici o problema,ca vom face drumuri etc).nici nu vroia sa ne intalnim,iar cand ne-am intalnit,ne-am tinut in brate,sarutari,dar tot s-a lasat c despartire.
am ramas ...surprinsa.Si nu pot sa-mi dau seama ce anume la facut sa se intoarca la 180 de grade.nu e dispus sa faca nici un compromis.sunt sigura ca a fost sincer,si ca....oarecum tine la mine,dar el vrea un drum drept si sigur si eu il pun "intr-o situatie foarte dificila".
iar acum cateva zile si-a facut o prietena noua. fara sa se gandeasca,s-a avantat pur si simplu intr-o alta relatie.nu mi-am putut stapani curiozitatea de a-l intreba,si ....nu cred ca si-a dat seama,dar se scuza intr-un fel. spunea ca daca s-a intalnit o data nu inseamna ca este ceva serios si bla bla. ma gandesc ca daca nu mai simtea nimic,nu se scuza.
Mi se pare un om foarte dificil. SPer sa ma ajutati cu un sfat,cum sa fac,ce sa vb pentru a-l face sa se "avante " dupa mine ,sa se intoarca.
.....sincer imi pare foarte rau ca s-a terminat tocmai pentru ca era...o intelegere pe plan mental,comunicare multa si mai rar gasesti o persoana cu care poti sa te intelegi atat de mine.
eu gemeni
oare ar trebui sa insist sau...chiar nu stiu cum sa procedez cu el. -
Barbatul fecioara.......Nu stiu ce e mai bine pt tine insa pot sa-ti spun ca ,cunosc barbatul fecioara mai bine ca pe mine insumi! Rational,pesimist,ordonat,prea ordonat,curat,zgarcit,materialist,senzual insa nu o sa ai alaturi de el,niciodata parte de o noapte salbatica,nu e innebunit dupa sex,in opinia lui ar trebui sa ai 10 min pe luna pt sex si alea programate si trecute in agenda.
-
nu vreau sa te dezamagesc...dar acest om doar te place...nimic mai mult..de aia se comporta asa cum se comporta...eu sunt in aceeasi zodie cu el,si din politete dau curs unor relatii desi le spun de la inceput ca nu o sa mearga...si chiar daca ei se avinta si-mi zic ca ma iubesc eu nu ma pot implica prea mult...pt ca nu-i iubesc...e adevarat ca pot tine in brate sau saruta fara scrupule ...dar pina la iubire e cale lunga....totusi un sfat iti pot da..incearca sa-l ingnori cind te intilnesti cu el...chiar nu-i vb...si daca tine la tine o sa faca tot posibilul sa-ti capteze atentia...asa suntem noi...ii iubim pe cei ce ne ignora..
-
Pt a atrage o fecioara trebuie sa iesi in evidenta in vre-un fel sau altul pt ca ei cred cu adevarat ca li se cuvine ce este mai bun,mai frumos,mai de pret...Si daca nu gasesc prototipul visat vor ramane burlaci pt totdeauna(fecioara are cei mai multi barbati burlaci).-Trebuie sa dai dovada de o disciplina si curatenie desavarsita si asta e o REGULA.Daca mai are si ceva material de castigat pe urma acestei relati e si mai bine.Insa daca nu te ridici standardului lui va pleca fara nici un fel de regret cand va intalni persoana dorita.Eu te-as sfatui sa nu te legi la cap daca nu te doare!Daca iti doresti un barbat fecioara ca sot,va trebui sa-ti cauti si un amant pt ca vei trai mai tot timpul singura chiar daca el va fi langa tine!