CUM DETERMINI UN GEAMAN SA SE INTOARCA?
-
0 0Am vazut un topic asemanator(doar ca era vb de lei) si ...m am gandit sa mi incerc norocul...Cu mentiunea :un geaman RANIT...Imi lipsesc discutiile lungi cu el ,eu am vrut sa fiu amabila si am cam lungit-o cu discutiile ,el si a dorit SI altceva ,si eu ,dar la acel moment nu mi dadeam seama prea exact.In sfarsit ,am ajuns sa recunoastem ca suntem doi adulti responsabili care stim ce vrem ,iar eu am inceput sa dau inapoi...L am dus la mine acasa ,el poate ca s a gandit la un pic de sex,s au cam incins spiritele ,iar eu am inceput sa dau inapoi...De atunci ,dus a fost !Acuma nu ca l as vrea inapoi,oricum n a fost al meu ,dar nu s impacata ca a ramas asa,cred ca suparat pe mine...Nu mi place ideea ca au ramas asa,unele resentimente...V ati confruntat careva cu situatii de genul?Gemenii tin ranchiuna for ever?
-
Dintre toate zodiile cred ca Gemenii sunt cei care tin cel mai putin ranchiuna...asa ca nu iti face griji din punctul asta de vedere....a uitat in momentul in care a iesit pe usa. Faptul ca nu s-a intors inseamna ca a vrut doar sex. Daca iti lipsesc discutiile lungi....cauta un alt Geaman ... ei adora sa vorbeasca...O spun din experienta.
-
iris, banuiesc ca generalizarea ta are niste fundamente serioase. te rog sa te explici!
sunt geamana, nu port ranchiuna, din nefericire intind prima mana catre persoana care m-a jignit/suparat. mai imi aduc aminte cateodata de rautatile spune de unul si de altul, insa prefer sa cred ca atata ii duce capul in acel moment. am folosit pana acum doar minciunile conventionale/sociale de genul: vaaai ce frumoasa/slaba esti! cand poate nu era cazul. asta ma face mincinoasa?
-
Nu cred ca totul s-a redus la faptul ca nu ai facut sex cu el. Cred ca din cauza atitudinii tale a plecat. Gemeilor le plac oamenii deschisi, care fac ce simt, ce vor, etc. A vazut ca vrei, nu a inteles de ce tot trebuie sa traga de tine, de ce dai inapoi. Si nici eu nu am inteles, chiar tu ai zis ca ai vrut sa faci sex cu el (si eu is gemeni).
Noua ne place sa traim clipa, cu cap, si de aia nu intelegem de ce unii oameni nu fac ceea ce vor, ce-si doresc, mai ales cand au ocazia.
Nu tine ranchiuna si s-ar simti bine daca l-ai suna. Poate asteapta ceva si din partea ta, un semn, orice. -
"Voi nu sunteti normale cu zodiile astea, deja exacerbati !! Fiecare om are trasaturile si personalitatea sa."
Mie mi se pare aiurea replica asta la un forum de astrologie. Daca era in alta parte, da, fiecare cu parerea lui despre personalitatea unui om, criterii de evaluare,etc.
Dar aici, despre ce ar trebui sa se discute daca nu despre zodii? -
Sunt fata. Si nu am fost refuzata, de obicei ma orientez spre persoanele care sunt interesate de mine

Acuma poate depinde si de ascendent, daca e o persoana foarte orgolioasa...
Cu toate astea, decat sa regreti ca nu ai facut ceva pt relatia asta, fie ea si numa amicitie, mai bine regreti ca ai facut ceva dar ca nu s-a meritat.
Eu de obicei fac ce vreau, ce ma taie capul in momentul respectiv. Acuma daca gasesti o formulare interesanta de a intra in vorba cu el, cred ca uita de orgoliu. Trebuie stimulat intelectual.