Cum faci un leu sa vina inapoi?
-
2 4Nu ma pricep foarte mult la zodii.M-am despartit de al meu iubit si se tine tare,deocamdata nu da nici un semn.Oare ce ii doare cel mai tare?Care ar fii metoda de a-l determina sa vina inapoi singur-singurel
As vrea sa-mi spuneti mai multe despre barbatii in zodia leu.O seara frumoasa tuturor! -
din pacate te pot anunta ca daca nu-ti mai da atentie..totul e terminat..eu sunt leu...si culmea doar cind iubesc lupt..si iubesc un varsator...ce culmea vrea timp sa vada daca ma mai iubeste sau nu...vorba la cineva"de ce iubim pe cei ce ne ignora si ignoram pe cei ce ne iubesc"?ignora-l o perioada..si daca te iubeste o sa faca tot posibilul sa vina inapoi
-
sincer..incearca sa-ti refaci viata..daca nu din anturajul tau cu cine cauta pe un site de matrimoniale..macar sa-ti omori timpul..si sa mai cunosti barbati...fara a te implica sentimental foarte mult...eu asa fac acum..si crede-ma ca "cui pe cui se scoate"...eu de ex..il iubesc pe varsator..dar sunt orgolioasa nu vreau sa-i mai dau timp..si nu mai vreau cu el..chiar daca sufar si-l iubesc...
-
cea mai haioasa idee e aceea de a-l tine pe jar si a-i aplica tu o lectie.
parerea mea ca si leu,sincer,nu stiu de ce toata lumea zice ca trebuie sa-l ignori.
poate tine de caracterul fiecaruia,dar iti spun testat fiind pe pielea mea,cand sunt ignorata ma doare (ca pe oricare alt om),dar,trecand timpul imi pierd si interesul si pacerea pt acea persoana.
fii asa cum esti si simti,nu mai cauta retete ale succesului,daca simtit sa-i sari in brate fa asa,dar fa intotdeauna ceea ce simti.
asta este calea succesului pt linistea fiecaruia,cand de fapt nici nu mai conteaza zodia.
succes -
Dalia05,mi-a placut foarte mult ce ai spus tu pt ca si eu sunt de aceasi parere,leii sunt oameni cu un suflet foarte bun,in ciuda tuturor comentariilor despre ei.Sunt insa foarte orgoliosi si nu au taria de a recunoaste ca au gresit sau de asi cere scuze.Asta ma deranjeaza foarte tare la leutul meu...
-
Greu, foarte greu, mai poti recupera un leu daca l-ai ranit sau l-ai dezamagit si daca el a decis sa rupa orice legatura. Singur nu va reveni niciodata, chiar daca sufera sau inca te mai iubeste. Depinde de cat de mult tii la el si daca esti dispusa sa faci orice pentru a-l convinge ca il iubesti si regreti ceea ce s-a intamplat, dar cu demnitate, fara sa te umilesti, in nici un caz, pentru ca nu-i place acest lucru. Succes!
-
" postat de: redlips la data: 2009-08-16 12:32
Sunt destul d sigura pe sentimentele lui si simt ca se va intoarce.Intrebarea mea este cum trebuie sa reactionez cand va veni sa discutam.Vreau sa-l sperii putin,sa il tin pe jar o perioada sau nu e cazul sa enervez leutul...Voi ce spuneti?> "
deci parerea parerea mea ieste ca iesti proa.sta si ana.lfabeta. daca e sa dau si eu un raspuns la intrebarile tale: "Intrebarea mea este cum trebuie sa reactionez cand va veni" si respectiv "ce pozitie sa adopt" iti pot spune prieteneste ca ca poti adopta pozitia "capra". in felul asta nu va fi nevoit sa iti vada fatza plina de cosuri, ca doar de ea fugit, si isi va putea imagina ca o face cu cindy crowford.
nu e ceva ce tine de zodii. daca i-o su.gi bine s-ar putea sa mai stea cu tine 2 zile. ulterior, daca iti vei pune intrebarea " eu ce sa fac acum cand viata mea e fara sens?", poti sa te sinucizi si in felul asta il scutesti si pe el de o obs.edata si pe noi, restul, de absurditatile tale.