RELIGIE CONTRA ASTROLOGIE
-
0 0Cu ceva ani in urma,cand nu eram prea coapta la minte..am apelat si eu la..ghicitul in carti.O adevarata minciuna!din 10 chesti...se"nimeresc2-3 ca sa zic asa...Si pers.credule se bazeaza pe acele.."adeveriri",nestind ca e o cursa sigura in a-ti distruge viata!
Cu ce putere ghicesc aceste persoane?
Banuiti?necuratul le zice ce sa zica..dar el..saracul zice doar ceea ce "banuieste".caci adevarul doar d-zeu il stie.El exista doar pt ca d-zeu ii mai permite,pt a incerca credinta oamenilor.
Unii in loc sa se roage...apeleaza la asa ceva.Religia condamna ghicitul.Toate ghicitoarele au un sfarsit tragic al vietii lor.Voi ce credeti?..... -
buna ziua da intradevar cam aproape tot ce se face acum pe acest pamant e pacat dar sa nu uitam ca toate sant lasate de la dumnezeu si diavolul acum e pe pamant de aceea sant atatea crime pacatosi santem toti si stati sa vedeti ce o sa mai vina eu am trecut prin multe si mai trec inca si calculatorul mia spus preotul sa-l arunc pe geam ca nu e a lui dumnezeu scrie in cartea de spovedanie ca e pacat sa porti si cercei atunci ce sa mai zici de altele eu una m-am saturat
-
Toate se fac in ziua de astazi pe calculator.
Ai de-a face cu el la lucru...acasa...ca sa cauti ceva,,,copii de mici sunt invatati acum sa foloseasca calculatorul la scoala...
Multe tentatii pe internet...si..da..multe crime..violuri...si stirile astea despre diversi preoti...te infioara,nu gluma!......oare se apropie sf.lumii????