etalare carti tarot
-
0 0pentru mine tarotul este un hobby si faptul ca mi s-a dovedit de atatea ori ca ele cartile nu mint, nu mai am cum sa ma indoiesc de valoarea lui, chiar daca recunosc nu inteleg pe deplin fenomenul
va propun un joculet
daca imi scrieti numele (sau nickul), data, ora si localitatea nasterii (daca vreti raspuns pt relatie de cuplu imi trebuie si ale partenerului) si o intrebare o sa incerc sa va dau un raspuns dar va rog sa reveniti pe forum sa imi spuneti daca sunteti multumite
intrebarile voastre pot fi :
- generalitati trecut, prezent, viitor
- previziuni pentru o singura zi/saptamana/an
- cariera, bani
- sfaturi in orice domeniu sau decizie pe care vreti sa o luati
- relatii de cuplu, dragoste
- intrebari despre actualul sau despre viitorul apropiat
etc
hai sa ne jucam putin -
@BelleDeJour pentru ca intrebarea ta este cu variante da si nu ti-am dat si in oracolul cu raspuns la o intrebare da sau nu si la intrebarea ta a iesit ca daca totusi te vei hotara sa faci ceea ce ai intrebat iti va fi bine si in situatia nou creata
nu uitati fetelor ca viitorul nu este scris in stele si ca mereu avem optiunea de a alege, dar tarotul ne poate ajuta sa vedem mai clar lucrurile si sa spuna daca suntem sub o stea norocoasa sau daca decizia are sorti de izbanda si de fericire sau nu va fi incununata de fericire -
@antonia-nicola pentru ca nu mai am timp sa stau o sa iti dau rasp meu aici, ma gandesc ca poate pana ma intorc eu la calculator tu vei dori deja rasp
@antonia-nicola
Am deschis cartile pentru voi si dat fiindca cererea ta este generala si raspunsurile sunt cam generale.
Sotul tau este un om matur, inteligent si cu o buna pozitie sociala pe care uneori il vezi ca pe un tata, ca pe un protector.
Vei intalni un barbat dintr-o zodie de apa pe care il vei placea mult.
In casatoria ta tu iti faci multe planuri care nu au sorti de izbanda si rezultatul te dezamageste. Obtii uneoiri castiguri, dar sunt castiguri false, fortate, nu sunt ceea ce vrei tu si desi totul pare ok tu ai o nemultumire in sufletul tau legat de felul cum se rezolva asteptarile tale. Ai un gust amar.
In viitorul apropiat te vei impaca cu situatia, iar asta iti da tie doua variante, nu uita ca in viata alegem, viitorul nu este scris: te vei resemna cu situatia actuala sau vei pleca; oricare varianta o vei alege, te vei alege cu liniste sufleteasca.
Cartile arata ca esti pregatita de o relatie noua, considerand ca ai invatat ceva din cea veche, nu vei purta resentimente.
Sotul tau te iubeste, dar este confuz, este multa tensiune, este imposibil sa aiba un repaos mintal acum asa ca iti pare ca se cam retrage ca si implicare.
Tot ceea ce iti doresti este armonie si sta in firea ta sa inchizi ochii si sa faci compromisuri, pentru a o obtine. Tinzi sa te resemnezi, de frica rezultatului.
Sotul tau este intre 35 si 40 de ani, cu mari planuri de viitor, este foarte corect, dar tu simti ca vrei mai mult si te cam plictiseste caracterul lui.
Aveti incredere unul in altul si purtati multe discutii practice, initiate mai mult de tine.
Neimplinirea ta totala in dragoste te va cufunda in multa munca.
Treci printr-o perioada grea si simti ca ai multe piedici. Simti ca vrei sa rezisti si sa faci fata situatiei si te gandesti la un fel de razbunare.
@antonia-nicola astept fedd-back-ul tau -
buna starwish. ti-am trimis pe privat datele si intrebarea.
promit sa iti raspund in ce masura este apropiat de ralitate sau nu.
oricum...esti draguta ca esti dispusa la asta, fie numai si pt a-ti verifica pasiunea pt tarot
bine, sper sa nu te superi ca am fost putin nesimtita'
si am pus 2 intrebari 
raspunsul l-as prefera pe privat, dar am sa fac eu un rezumat in masura in care consider si o sa spun pe forum cum am gasit raspunsul tau
-
@antonia-nicola
tarotul este mai mult o stiinta exacta decat o clarviziune (ghicitul in globul de cristal sau mai stiu eu ce viziuni cu semnificatie), in anumita situatie iti apare o carte care inseamna ceva, de exemplu la o buna prietena de a mea la sotul ei mi-a aparut cartea "diavolul", care inseamna un om rau vicios, de exemplu poate fi un om care isi bate nevasta, un alcoolist, un dependent de droguri, un om violent, oricare din acestea, si mi-a aparut aceasta carte de doua ori, la doua deschideri pentru ea, ea a ramas socata pentru ca de fapt sotul el ei este dependent de alcool.
la sotul tau mi-a aparut imaginea unui barbat matur, dar nu in varsta, ceea ce am zis eu 35_40, sotul tau are 31, pesemne este mai matur pentru varsta sa.
tarotul se bazeaza foarte mult pe puterea de decizie in anumite momente, deci nu iti da rezultate clare si batute in cuie, in legatura cu intrebarea ta daca veti ramane impreuna, cartile mi-au aratat ca voi sunteti legati pentru a ramane impreuna dar pentru asta tu va trebui uneori sa lasi de la tine si sa inchizi ochii la lucruri care te deranjeaza uneori; ceea ce nu pare a fi totusi un mare sacrificiu pentru tine pentru ca iti place sa lasi de la tine, in spiritul armoniei.
celorlalte am sa raspund in ordinea solicitarilor si in limita timpului disponibil si am sa anunt cui raspund chiar daca o fac pe privat, astfel ca sa stiti unde sunt si sa nu ma aglomerati prea tare daca se poate, nu vreau sa dezamagesc pe nimeni