Lilith - sau de ce innebunesc barbatii

•  
    • 39 mesaje
    1 Aug 2009, 12:48
    0 0
    Dragele mele, in blogul meu am deschis o noua tema: despre mult disputata si discutata luna neagra. Acolo veti putea citi despre influentele pe care aceasta le are asupra fiecaruia dintre noi.

www.roastrolog.blogspot.com
    De asemenea, va invit pe toti cei care doresc sa afle gratuit in ce zodie si casa o au pe Lilith, pe astrograma natala, sa-mi scrie la adresa postata pe blog, iar eu le voi raspunde ( trebuie sa puneti in titlu forumul de unde ati aflat de aceasta ocazie, data nasterii ora si locul ). Va astept cu drag: www.roastrolog.blogspot.com .
  •  
    • 39 mesaje
    3 Aug 2009, 09:48
    0 0
    Draga Adriana

Cand ne uitam la Lilith, ne uitam la mai multe lucruri:
    - in harta natala,generata dupa ora nasterii, ce pozitie are in casa,in semn si daca face aspecte cu alte planete,etc

apoi, dupa asta, obligatoriu:

- ne uitam la tranzite, adica cum sunt planetele pe cer in momentul respectiv, pt ca lilith se misca si ea o data cu planetele. Momentan ea este in Capricorn,are un tranzit lent intotdeauna, in jur e 9 luni si depinde unde cade casa capricornului la tine in harta natala,acolo vei resimti cel mai acut prezenta ei. De exemplu, am avut o clienta care nu isi gasea servici si era disperata. M-am uitat pe harta ei si i-am explicat ca lilith era in tranzit pe casa 6 , face asepcte dificile cu planetele natale si de aici imposibilitatea de a-si gasi ceva concret.

Prin urmare, eu in blog postez zilnic despre lilith cate ceva, cu exceptia zilei del uni sau duminica, cand postez horoscopul saptamanal. Si te invit sa citesti si pt tine si pt sotul tau cand apare postarea cu lilith in zodia pestilor. Sa stii ca fapt divers ca lilith in pesti ( si eu o am acolo, ca un mic secret) da nastere unor oameni care au diverse experiente de viata, care se maturizeaza inainte de vreme sau, in cazul in care au o viata linistita si ok, dau peste un partener dinamic care sa ii invete responsabilitatea si ii ajuta sa se maturizeze.
  •  
    • 39 mesaje
    3 Aug 2009, 09:53
    0 0
    revin din nou, uitasem casa in care intra lilith la sotul tau: daca este pe 12 este marcat fie de vise interesante,sau, de elementul ,, surpriza ", adica ii merge bine o vreme si apoi bang! se intampla ceva si se schimba roata. Mai poate da marcaje pe schimbari de comportament, sau, ceea ce numim noi oameni care au uneori toane: fie sunt veseli si apoi se intristeaza , fie sunt f emotionali reactionand la stimulii din jur. Este f importanta pt el odihna, .Daca are casa 12 pe pesti, inseamna ca FIE are ascendent in Pesti, FIE e in Berbec.
  •  
    • 25 mesaje
    4 Aug 2009, 09:57
    0 0
    Am urmarit acest topic si mi se pare interesant cu atat mai mult cu cat blogul tau, Roastrolog, mi se pare mult mai bine facut spre deosebire de alte site-uri sau bloguri ce releva astrograme. Mi-am permis sa vorbesc la per-tu, dar asta nu inseamna ca nu am respectul cuvenit tie. Doream sa te intreb, in conditiile in care mie imi sunt straini termenii astrologici (nu inteleg ce inseamna sa fie un astru intr-o casa sau luna neagra cum ma influenteaza) cum as putea sa vad daca prin astrograme pot afla niste raspunsuri. Iti pot scrie pe vreo adresa de email?