grupa sanguina si compatibilitati
-
0 0Am citit mai demult intr-o revista care nu era a mea..ca exista compatibilitati si dupa grupele sanguine!
Poate cineva ca sa ma informeze,eventual sa imi dea o adresa ca sa aflu mai multe despre asta?
Eu am o.1 si prietenul meu are A2.
Voi ce stiti despre asta?
Eu am vazut ca cei care au A2 sunt putin cam nerabdatori,asa e?
(bine..ma refer la faptul ca manaca repede,nu au rabdare sa stea sa astepte autobuzul si chestii de genul asta
Va astept! -
Nu m-am gândit niciodatã la asta dar cum spui tu aºa este ºi soþul meu are tot A2 ºi nici un pic de rãbdare decât sã merg cu el la piatã mai bine mã lipsesc nu are rãbdare în general la nimic, cozi, la masã º.a.m.d. probabil e ceva general m-ai fãcut curioasã am sã urmãresc rãspunsurile poate ne lãmureºte cineva, nu?
-
Parerea mea este ca astia nu mai stiu ce sa inventeze ca sa atraga curiosii! Daca au ajuns ei si la grupa sanguina e clar..Oricum, nu ma bag pt ca nu stiu mare lucru despre asta, insa cred ca este o maaaaare minciuna!
Majoritatea oamenilor au grupa A2. Cei cu grupa 0 sunt mai rari si mai dezavantajati: ei pot dona sange la oricine, dar nu pot primi decat de la cei cu o grupa asemanatoare cu a lor!
La baza grupei sanguine se mai afla si gena,cu ajutorul careia se pot face diferite combinatii si probabilitati.De asemenea fiecare grupa sanguina are o anumita predispozitie pt diferite boli.
O alta chestie interesanta legata de grupe este data de RH. 2 parteneri , unul cu RH pozitiv si celalalt cu RH negativ, sunt considerati incompatibili deoarece aceste RH-uri se resping. Sunt destul de rare persoanele cu RH negativ, dar de aici cred ca a plecat toata chestia asta cu compatibilitatea.
Stiu ca nu am un limbaj de specialitate, sper ca ati inteles ceva din ce am zis...Totul se rezuma la potrivirea acestor grupe si a Rh-urilor, de aici toata p[ovestea asta cu incompatibilitatea intre persoane si alte mistere... -
M-am uitat si eu putin pe siteul ala si sunt destul de sceptica. Nu inteleg cum poti cataloga atatea tipuri diferite de oameni numai dupa 4 categori. Hai ca in privinta zodiilor e cat de cat elocvent calculul compatibilitatilor, dar acolo se mai iau in calcul si alte astepte: planete, ascendent, zile, ore, case etc.
Raman la ideea ca acest calcul al compatibilitatilor sau al temperamentului dupa grupa sanguina e cam tras de par. -
Am citit si eu cate-ceva despre ceea ce scria pe site-ul cu grupele sanguine dar cred ca sunt mai mult niste generalitati..
O sa mai caut pentru ca nu m-au convins..oricum,chestia cu temperamentul ar trebui sa se potriveasca pentru ca el da caldura respectiv felul in care un om poate fi mai putin sau mai mult "temperamental"