horoscopul saptamanii 27 iulie-2 august

•  
    • 39 mesaje
    26 Iul 2009, 10:51
    0 0
    dragele mele, dat fiind ca peste tot gasesti numai horoscoape generate de diverse softuri sau inventate, uite ca am pus frumos manutza, am luat tranzitele si aspectele pe care le fac planetele si am facut horoscopul saptamanii. il postez si aici ,sperand ca va va fi de folos si voua,asa cum imi este mie! de asemenea fac o precizare: aici nu poti posta decat 1200 de caractere- de ce oare nu maresc si ei spatiul postarii?-, prin urmare sunt sigura ca nu va intra tot horoscopul aici. de aceea va dau si adresa blogului meu: www.roastrolog.blogspot.com
    sa va fie de folos tuturor :

Berbecii vor demara saptamana in forta. Plini de energie, inca de luni, veti face o mie si una de planuri privind restul saptamanii. Va veti agita, veti sari de la una la alta, veti vrea sa faceti totul, insa trebuie sa asteptam pana la sfarsitul saptamanii sa vedem daca domnii si doamnele Berbeci isi vor indeplini proiectele. Marti si Miercuri Berbecii nostrii vor fi cuprinsi de ganduri filozofice. Spre mirarea celor din jur,care au asistat la demonstratia de energie de care ati fost in stare Luni, Marti vor crede ca vorbesc cu o alta persoana, tacuta, misterioasa, cu un aer neatent. De fapt, Berbecii nostrii profita Marti si Miercuri de aceasta oportunitate si de lipsa de vitalitate pentru a-si pune in ordine gandurile si planurile. Insa aceasta stare de lucruri nu va dura la nesfarsit, si incepand de Joi pana Duminica Berbecii nostrii vor reveni la starea de energie cu care ne-au obisnuit.
    In dragoste, nativii Berbec vor face o multime de declararii amoroase Luni.Vor promite marea cu sarea, cerul si pamantul, ca apoi Marti si Miercuri sa se retraga in sine, sa adopte un aer misterios si sa isi puna ordine in ganduri. Joi vor lua decizia finala, fie vor continua relatia fie ii vor pune punct. Cert este ca weekendul ii va regasi pusi pe fapte mari si gata de a cunoaste pe altcineva, sau,in cazul in care au o relatie, sa-si demonstreze dragostea pentru partener in modul tipic unei zodii de foc: vulcanic si pasional.
    Pe plan financiar Berbecii
  •  
    • 43 mesaje
    26 Iul 2009, 13:26
    0 0
    Multumim pentru efort!!!