Cosmar..help
-
0 0Un prieten apropiat mie are acest cosmar de luni de zile. Viseaza ca este intr-o calatorie cu trenul iar sinele sunt la inaltime si acestea se intrerup..trenul se clatina sa cada..jos este o apa..un rau mare.
Ar putea semnifica ceva rau? Va rog daca se pricepe cineva, poate fi vreun semn rau? multumesc -
parerea mea este ca daca te apuci si iti interpretezi visele, mai rau faci...bunica mea m-a invatat cand eram mica ca, dimineata cand ma trezesc si ma duc la toaleta, o data ce am tras apa sa "arunc" tot ce am visat rau peste noapte...
visele mai reflecta si ceea ce traim ziua...o obsesie pentru un anumit lucru poate induce un vis repetat...nu-mi spuneti ca nu ati visat niciodata diferite scenarii cu un examen (de exemplu) pe care urma sa il sustineti... -
"Viseaza ca este intr-o calatorie cu trenul..." = imaginea asta reprezinta drumul lui prin viata
"... iar sinele sunt la inaltime..." = are sustinere si indrumare din partea altora
"...si acestea se intrerup, trenul se clatina sa cada..." = prietenul tau se teme ca, fara sustinere, nu se va mai descurca la fel de bine.
"jos este o apa..un rau mare" = apa mare, adanca, este reprezentarea viitorului, a misterului, a necunoscutului, a subconstientului. -
wow ce interpretare sofisticata!
cred ca prietenul ei este o persoana cu totul speciala cu o viata plina de raspundere si de responsabilitate fata de semenii lui......tine pe umerii lui problemele omenirii...etc.
Si dupa aceasta interpretare ce-i de facut?
ce poate face bietul om sa scape de cosmar? -
Catalina eu una cred in vise..in sensul ca reflecta ceva din viata reala..Eu de fiecare data cand am visat ceva ciudat, am vazut legatura visului cu ceea ce mi s-a intamplat in ziua respectiva sau mai tarziu..si nu e ca vreau eu sa vad asta, chiar asa mi se intampla. Nu zic ca sunt niste premonitii, pur si simplu iti spun ceva..Intr-adevar cand am un vis urat primul gand e ca ceva rau se va intampla, dar visul are o conotatie mult mai complexa. Asta e parerea mea din propria experienta..
Donna, multumesc pentru interpretare...exista un strop de adevar in ceea ce spui.