cadoul potrivit pentru barbatul LEU

•  
    • 53 mesaje
    9 Iul 2009, 16:33
    0 0
    Care ar fi cadoul ideal pentru barbatul LEU? Stiu ca ar trebui sa fie ceva original...dar ce?
  •  
    • 53 mesaje
    10 Iul 2009, 12:50
    0 0
    Nu are nimeni nicio idee?
  •  
    km2
    • 74 mesaje
    10 Iul 2009, 14:22
    0 0
    Baiatul meu este LEU,are 20 ani si iti pot spune ca ii place tot ce il poate evidentia fata de ceilalti,un parfum deosebit(AQUA DI GI,un ceas frumos sau chiar o pereche de butoni pt.camasa daca e genul.Bafta,important e sa fie din suflet,sa simta acest lucru!!
  •  
    • 53 mesaje
    10 Iul 2009, 20:46
    0 0
    km2, iti multumesc mult de sugestii..ceasuri are multe, si de parfumuri nu duce lipsa...cat despre butoni nu e genul care prefera stilul elegant ..Nu stiu ce ar trebui sa ii iau as face-o din suflet, numai ca inca nu stiu ce? Cine mai sunt prietene de LEI ?
  •  
    • 3741 mesaje
    11 Iul 2009, 17:01
    0 0
    Salutare, eu sunt prietena unui leu si pana acum i-am facut cadou asa: o clepsidra mare, ceas, binoclu, un briceag pt munte cu multe chestii (furculita, desfacator de conserve, tirbuson, forfecuta etc.), carti, rama de fotografie, portofel si multe chestii personalizate.

Daca te intereseaza un jurnal personalizat poti sa vizitezi www.skoobsbooks.blogspot.com
  •  
    • 53 mesaje
    11 Iul 2009, 17:48
    1 0
    miruna09, iti multumesc mult pentru ideile tale!!!
  •  
    • 3741 mesaje
    11 Iul 2009, 23:13
    0 0
    Cu placere si sa ne zici ce-i cumperi
  •  
    • 53 mesaje
    12 Iul 2009, 00:23
    0 0
    Desigur ca va zic, totusi mai astept propunerile voastre!
  •  
    • 199 mesaje
    12 Iul 2009, 11:32
    0 0
    Buna,
    Sunt impreuna cu un Leu de 6 ani astfel ca pana acum i-am facut cam toate cadourile posibile (haine, camasi, butoni, ceas, etc), dar impresionat cu adevarat a ramas la vederea a doua dintre ele.Primul a fost o gentuta pentru camera video cu tot felul de accesorii , al doilea a fost un rucsac Ferrari pe care l-am comandat pe net din Italia impreuna cu o sapca si un tricou de la aceeasi firma.
    Ma gandesc ca daca Leul tau este pasionat de vreun sport sau are o echipa favorita, ai putea sa alegi ceva legat de acest hobby.
    Anul acesta m-am orientat catre o bratara din otel si carbon, dar inca mai caut "cadoul perfect".
    Sper sa iti fie de ajutor.
  •  
    • 53 mesaje
    12 Iul 2009, 22:12
    0 0
    sibilica2001, iti multumesc mult de sugestii. Tu ce zodie esti? Intr-adevar vreau sa-i daruiesc ceva original, fiindca stiu ca lui ii plac asemenea chestii...unicate, pe care nu le au toti...totusi inca sunt destul de nehotarata
  •  
    • 1088 mesaje
    14 Iul 2009, 18:33
    0 0
    Tocmai i-am luat sotului meu un cadou.
    I-am luat o curea Massimo Dutti, un parfum, un Cd, un tricou de la River Woods, o felicitare si o carte.

Sugestii: o petrecere surpriza; o zi SPA, de relaxare; banuti (daca este copilul dvs.) sa iasa cu prietenii. Si o zi frumoasa plina de zambete si bunatate.
  •  
    • 53 mesaje
    14 Iul 2009, 19:11
    0 0
    emadd, este pentru prietenul meu! iti multumesc mult pentru sugestii!
  •  
    • 199 mesaje
    15 Iul 2009, 13:32
    0 0
    Buna Kiwi,
    Sunt Balanta.
    Sper ca ai gasit ceva interesant pentru Leul tau.
  •  
    • 53 mesaje
    15 Iul 2009, 22:32
    0 0
    sibilica2001, inca mai sunt in cautarea cadoului potrivit...Apropo, sa stii ca balantele si leii sunt foarte compatibili! Sper ca tu si leul tau aveti o relatie foarte buna!!!
  •  
    • 199 mesaje
    16 Iul 2009, 12:20
    0 0
    In timpul acestor 6 ani, am trait si bune si rele impreuna.
    Leul are acel spirit practic care ii lipseste Balantei si acea putere de a ocroti pe cel drag mereu.
    Este o buna compatibilitate insa exista si ceva minusuri, dar hai sa zicem ca sunt eu mai pretentioasa.
  •  
    • 2791 mesaje
    16 Iul 2009, 23:55
    0 0
    Felicitarea trebuie sa fie pe primul loc (pt mine face cat tot cadoul, am colectii)
    Restul depinde de bugetul tau
    baietii sunt pasionati de electronica... deci orinteaza-te
    Daca ai buget low-cost:

sampanie
    accesorii
    tricouri( e timpul)
    o papusa gonflabila (glumesc)
    ceas
    parfum

Daca ai buget high-cost

o excursie surpriza cu prietenii cei mai buni la Paris
    un porshe carrera cu fundita rosie
    2-3 stripteuze care ies din tort la miezul noptii
    o plimbare cu limuzina

Apropos, la New York poti sa gasesti cadoul ideal sunt niste super center shopuri
    Si Italia are frumusetea ei

Sa mai continui sau s-a terminat bugetul?
  •  
    • 53 mesaje
    17 Iul 2009, 13:06
    0 0
    medion, pai cam da.....s-a terminat cam bugetul
  •  
    • 208 mesaje
    17 Iul 2009, 13:28
    0 0
    Pai in general lor le plac chestiile unicate. Dar cati ani are? ca mai conteaza si varsta
  •  
    • 53 mesaje
    17 Iul 2009, 21:09
    0 0
    mari3107, el implineste 23 de ani....daca asta ajuta cu ceva.
  •  
    • 43 mesaje
    22 Oct 2010, 16:19
    0 0
    Buna, fetelor! si eu am vrut sa-i iau prietenului meu un set de poker sau un rummy sau ceva in genul asta, pentru ca mi se par niste jocuri tipice lor, baietilor, si cel mai comod mi-a fost sa dau o comanda pe net. am gasit un site foarte ok la pret si care livreaza si repede. despre giftlist.ro este vorba. daca vreti, puteti sa-l incercati si voi, mie mi-a placut.