cadoul potrivit pentru barbatul LEU
-
0 0Care ar fi cadoul ideal pentru barbatul LEU? Stiu ca ar trebui sa fie ceva original...dar ce?
-
Salutare, eu sunt prietena unui leu si pana acum i-am facut cadou asa: o clepsidra mare, ceas, binoclu, un briceag pt munte cu multe chestii (furculita, desfacator de conserve, tirbuson, forfecuta etc.), carti, rama de fotografie, portofel si multe chestii personalizate.
Daca te intereseaza un jurnal personalizat poti sa vizitezi www.skoobsbooks.blogspot.com -
Buna,
Sunt impreuna cu un Leu de 6 ani astfel ca pana acum i-am facut cam toate cadourile posibile (haine, camasi, butoni, ceas, etc), dar impresionat cu adevarat a ramas la vederea a doua dintre ele.Primul a fost o gentuta pentru camera video cu tot felul de accesorii , al doilea a fost un rucsac Ferrari pe care l-am comandat pe net din Italia impreuna cu o sapca si un tricou de la aceeasi firma.
Ma gandesc ca daca Leul tau este pasionat de vreun sport sau are o echipa favorita, ai putea sa alegi ceva legat de acest hobby.
Anul acesta m-am orientat catre o bratara din otel si carbon, dar inca mai caut "cadoul perfect".
Sper sa iti fie de ajutor. -
Tocmai i-am luat sotului meu un cadou.
I-am luat o curea Massimo Dutti, un parfum, un Cd, un tricou de la River Woods, o felicitare si o carte.
Sugestii: o petrecere surpriza; o zi SPA, de relaxare; banuti (daca este copilul dvs.) sa iasa cu prietenii. Si o zi frumoasa plina de zambete si bunatate. -
Felicitarea trebuie sa fie pe primul loc (pt mine face cat tot cadoul, am colectii)
Restul depinde de bugetul tau
baietii sunt pasionati de electronica... deci orinteaza-te
Daca ai buget low-cost:
sampanie
accesorii
tricouri( e timpul)
o papusa gonflabila (glumesc)
ceas
parfum
Daca ai buget high-cost
o excursie surpriza cu prietenii cei mai buni la Paris
un porshe carrera cu fundita rosie
2-3 stripteuze care ies din tort la miezul noptii
o plimbare cu limuzina
Apropos, la New York poti sa gasesti cadoul ideal sunt niste super center shopuri
Si Italia are frumusetea ei
Sa mai continui sau s-a terminat bugetul?
-
Buna, fetelor! si eu am vrut sa-i iau prietenului meu un set de poker sau un rummy sau ceva in genul asta, pentru ca mi se par niste jocuri tipice lor, baietilor, si cel mai comod mi-a fost sa dau o comanda pe net. am gasit un site foarte ok la pret si care livreaza si repede. despre giftlist.ro este vorba. daca vreti, puteti sa-l incercati si voi, mie mi-a placut.