Gossip GIRLS
-
0 0Mesaj şters de administrator
-
El e mai mult plecat de aceea spun ca eu stau mai mult si week-end-urile preferam sa plecam de cele mai multe ori pe langa Bucuresti. Avem niste prieteni prin Snagov, mai tragem cate o fuga prin Sinaia, dar duminica drumul inapoi ne omoara. Venim mai obositi decat plecam. Nu prea mai suntem la varsta la care sa ne petrecem timpul prin cluburi asa ca prefer comoditatea si ambianta de acasa.
-
Comedia Jasmine. Glumeac, adevarul este ca nu prea am mai vazut de mult o comedie buna...Asa ca asta.

Eu propun sa va invitati prietenele sau sa ne cream si alte nickname-uri asa pentru PR, sa spuna cat de splendid este in cafeneaua "Gossip Girls"
Nu de alta, dar fiind la astrologie, nu prevad asa mult trafic. Cred ca Jasmine si clonele ei reprezentau peste jumatatea reprezentativa!
-
Evy, sa stii ca aveam o mare presimtire ca exact raspunsul asta o sa mi-l dai!
Tu pari o persoana mai pragmatica asa si neinteresata de chestiuni ezoterice.
Nu vrei sa ne spui pe principiul ca femeile trebuie sa isi ascunda varsta?
De fapt voiam sa ajung la ideea ca ma pricep oarecum sa interpretez astrograme si puteti sa apelati cu incredere la serviciile mele.
Contra sumei de 70 ron. Glumesc!! Adica ma pricep asa putin, ca asta e o stiinta dar atat, e hobby inca nu foarte dezvoltat.
Film nu prea stiu sa recomand, dar citesc acum o carte foarte draguta: "Amante si regine". Daca tot sunt eu putin feminista, imi face placere sa citesc despre puterea mai mult sau mai putin ascunsa si manipularea exercitata de femei in istorie.
-
Sa stii ca si eu m-am gandit la varianta asta.
Ca nah fetele entuziasmate spun: M-am programat la Jasmine!
Ea da un search in arhiva cu numele respectiv, isi da si ea seama cine e dupa anumite detalii concludente si apoi...woah, ce la fix mi-a iesit la Jasmine! Nu avea de unde sa stie lucrurile acelea intime.