cer ajutor de la voi
-
0 0fetelor, sunt noua aici. de altfel, mi-am facut cont tocmai ptr a va cere un sfat. va rog sa nu ma certati si nici sa faceti misto. sunt disperata si am mare nevoie de ajutor. am de mult timp un prieten. ne iubim, dar mama lui nu vede cu ochi buni relatia asta. fiind o femeie cu carte mai putina si minte la fel, a incercat orice sa ne desparta. eu sunt un pic mai mare ca el, dar nu asta-i baiul. i-a gasit ea o fata, pe care o vede ca pe oviitoare nora si servitoare in casa. asa s-a si exprimat. Si atunci, a inceput sa incerce orice. impreuna cu ea, bineinteles. gaini moarte, ace, ate, busuioc, iconite infasurate in tot felul, etc. aduce de toate in casa. Noua nu ne e mai rau, ne iubim la fel de mult, dar baiatul asta s-a imbolnavit rau. spitale, operatii, doctori care dau din umeri. nu stiu ce sa fac. am luat la rand toti preotii din oras. toti zic ca e rau, citesc si atat. nu se rezolva nimic. Dati-mi un sfat, orice, altfel va muri cu zile. ajutati-ma, va rog mult. nu vreau sa-l pierd. o prietena mi-a spus sa incerc si la babe, dar nu stiu pe nimeni, nu cunosc nici una.
-
Nu te pot ajuta asa cum vrei pentru ca nu cunosc pe nimeni dar sunt de parere ca raul mai bine il invingi cu binele. Nu m-as duce la babe ci tot la preoti as incerca o solutie, deasemnea roaga-te si tu pentru el si pentru voi de cate ori ai ocazia chiar si mergand pe strada. Sa nu te rogi pentru raul lor ci pentru ajutorul lui Dumnezeu sa faca cum stie el. Cand poti, seara, aprinde un bob de tamaie si roaga-te cu incredere, se spune ca tamaia duce rugaciunea mai repede catre Dumnezeu.
Uite un link cu un articol pe tema vrajitoriilor http://www.revistafelicia.ro/da_Cum_sa_ne_aparam_de_farmece_1001455.htm, poate te ajuta. Deasemnea mai poti lua si citi cat de mult poti acatistul Sfantului Ciprian. Sper ca ti-am fost de ajutor!