Visele si
-
0 0Hello ! Ce vreau eu sa va spun .. mi se intampla niste chestii ciudate. In cateva randuri am avut unele vise care au devenit realitate.
Cel mai recent..am visat acum o saptamana ca un caine sarise pe mine si dadea sa ma muste , nu putea , eu tipam si m.am trezit. Ei bine..chiar azi mi s.a intamplat sa ma muste un caine de picior
.
Alta data..intr-o noapte am visat ca m.am despartit de prietenul meu si m.am trezit plangand...ei bine de a 2a zi el nu a mai dat nici un semn de viata si ne.am despartit.
Si tot asa..am visat ca voi vorbi cu o persoana si asa s-a intamplat.
Sa fie oare autosugestie sau ce? Am vazut si filmul acela THE SECRET care iti schimba total modul de a gandi si toata puterea autosugestiei...si..
nu stiu..e ciudat.
Imi poate explica cineva ce se intampla cu aceste vise ?! ca eu una nu.mi explic.. -
si eu mai am vise premonitorii... si nu numai vise.
m-am rugat sa nu le mai am si s-au mai rarit
de cate ori trebuia sa vina in localitatea mea un tip de care-mi placea mult, il visam cu o seara doua inainte..nu imi spunea niciodata si nici nu trebuia
am invatat sa nu le mai iau in seama si sa nu ma mai sperie/lezeze.
sunt multe de povestit...nu este nici o autosugestie, efectiv poti sa prevezi anumite lucruri...citeste pe net despre asta...
eu m-am documentat un pic, de pe google...despre visele premonitorii.