Barbatul Fecioara

•  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 14:36
    0 0
    Cine are exemplare de calibrul asta in jur ?
    Va rog spuneti-mi ce credeti despre ei, pentru ca Fecioara asta al meu imi pare ciudatel rau si nu reusesc sa-l inteleg cu nici un chip !
  •  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 14:38
    0 0
    Aaaa, uitasem sa va spun, eu sunt pestisoara......
  •  
    • 3526 mesaje
    22 Iun 2004, 14:44
    0 0
    medeea, eu sunt cu unul de 3 ani.
    sunt sagetatoare cu ascendent in pesti, dar, nu cred o iota din ce spune despre mine, sau despre relatia mea cu o fecioara. de ex.: nu ne potrivim deloc, conform zodiacului. ei,na, ce sa iti spun. nu te gandi la d'astea.
    oricum, in ce sens este ciudat omul tau, fecioara?
  •  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 14:51
    0 0
    Ce bine ca mi-ai raspuns !!!
    E ciudatel in sensul ca e foarte inchis in el, nici cu clestele nu pot sa scot de la el prea multe lucruri despre propria-i persoana si.....ba ma vrea...ba nu ma vrea....si-ar mai fi...
  •  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 14:58
    0 0
    La inceput a fost indragostit lulea apoi a devenit mai rezervat. Stiu ca e o persoana introvertita, dar chiar nu ma pot lamuri ce-i in capul lui.Intre timp, eu m-am indragostit rau de tot, mi-e teama ca nu mai am scapare, iar el...face un joc de genul du-te-ncolo, vino-ncoace, lasa-ma, dar nu-mi da pace. La naiba...
    Acum nu-mi mai dau seama in ce ape se scalda si inainte de a-i spune un PA definitiv, m-am gandit eu mai bine sa apelez la astre.....
    Te rog, Carrie, spune-mi cate ceva despre Fecioara al tau !
  •  
    • 3526 mesaje
    22 Iun 2004, 15:13
    0 0
    medeea, eu am invatat un lucru despre el: niciodata nu va spune prin viu grai (oral! haha) ceea ce simte, dar iti pot spune ca este fidel si daca nu ar simti nimic fata de partenera, nu ar sta nici un minut in plus.
    ce mai vrei sa stii?
  •  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 16:02
    0 0
    Maaare adevar grait-ai ....!!!
    Astea sunt lucruri care le-am intuit si eu la EL, aveam nevoie, poate, de o confirmare....
    Mai stiu ca sunt sinceri, onesti, sensibili, dar cum naiba pot fi abordati?
  •  
    • 3526 mesaje
    22 Iun 2004, 16:19
    0 0
    pai, medeea, de cand esti cu el?
  •  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 16:32
    0 0
    Nu se poate spune ca "sunt cu el ", doar ne "tatonam".....sa tot fie vre-o cinci luni
  •  
    • 3526 mesaje
    22 Iun 2004, 16:46
    0 0
    aaaaaa, am crezut ca sunteti deja impreuna. pai, ce sa iti spun, la noi eu am fost cea care "l-a cerut" , ca dupa el, stai de iti vine acru. foarte greu se manifesta, poate doar beti!
    in fine, eu nu regret ca eu am facut pasul, din contra. Incearca si tu!
    si daca zice da, atunci e ok, dar nu te astepta la efuziune din partea lui.
    curaj!
  •  
    • 130 mesaje
    22 Iun 2004, 16:58
    0 0
    Pai da, l-am mirosit eu ca nu are pic de initiativa.... ce ti-e si cu zodiacele astea....
    Carrie, mersic !!!
  •  
    • 509 mesaje
    22 Iun 2004, 20:21
    0 0
    subscriu si eu la ce ati zis, eu am un fecior si suntem de patru anisori impreuna, si prezinta aceleasi simptome ca ai vostrii. el imi arata sufletu prin gesturi si comportament, prin vorbe never. si e ditamai fecioru de 37 anisori
  •  
    • 57 mesaje
    28 Iun 2004, 12:28
    0 0
    feciorii vostri sunt si irascibili, sau eu am un caz aparte?!
  •  
    • 3526 mesaje
    28 Iun 2004, 13:07
    0 0
    flori, al meu nu este irascibil, eu sunt. si nici atunci nu ii sare tandara!
  •  
    • 57 mesaje
    2 Iul 2004, 12:12
    0 0
    carrie , asta e starea lui naturala? ori esti tu diplomata. sunt inconjurata de 3 membri ai familie din aceasta zodie si toti sunt nervosi.
  •  
    • 158 mesaje
    2 Iul 2004, 13:12
    0 0
    Trebuie sa recunosc ca reprezentantii masculini din Fecioara sunt cei mai ciudati dintre toti. Pana l-am cunoscut pe al meu, am crezut ca trebuie sa ma feresc de capricorni. Ei bine, "fecioarele" sunt de departe cei mai dificili.
    Mai naspa e ca nu prea comunica si este incapatanat....cand se enerveaza e de-a dreptul coleric. As trece insa peste asta daca ar fi dragastos, dar nu e
  •  
    • 11438 mesaje
    2 Iul 2004, 13:22
    0 0
    al meu fecior e bun la gura dar nu la fapte.....si e super, super, super dificil....groaznic de dificil..dar e cel mai bun amant din cati am cunoscut vreodata..........
  •  
    • 35 mesaje
    6 Iul 2004, 15:03
    0 0
    eeeeeeeeehhhhhhhhh, evelor si eu sunt tot in aceeasi situatie ca si voi. si eu am un fecior incapatinat. am fost timp de 6 ani de zile cu un peste si va da-ti si voi seama ce trecere am avut cand m-am intalnit cu el. tot la fel se procedeaza si in cazul nostru de du-te incolo, ba vino inapoi, ba pleaca, ba te iubesc, nu stiu ce sa mai cred (am uitat sa precizez ca si eu sunt tot fecioara, dar nu sunt la fel de dificila ca el).
    eu sunt mai energica si agitata, el e calm si nu il deranjeaza nimic. nici nu mai stiu de cate ori am vrut sa ne despartim si sa nu-l mai vad, dar nu pot ca il iubesc emorm de mult. eu m-am indragostit mai fulgerator, iar el a stat si le-a judecat si analizat de nu a mai putut. dar, ca sa va confirm si eu, da este cel mai bun amant pe care l-am intalnit...are atata pasiune si dorinta, dar nu le poate exprima si doar asa vag le arata. de ce sunt atat de dificili???????
    citeam mesajele voastre si parca il caracteriza-ti pe Dan al meu, il recunosc in toate randurile scrise de voi.
  •  
    • 2198 mesaje
    6 Iul 2004, 17:20
    0 0
    Crivina , draga...Si eu am un iubit fecioara si tot Dan il cheama ...Nu ma speria ...Cati ani are al tau ?
  •  
    • 2198 mesaje
    6 Iul 2004, 17:21
    0 0
    Si noi tot de 6 ani suntem impreuna !!!!
    N-o duce o viata dubla ???