Capricorn - idei & framantari metafizice
-
0 0
drept de autor: buhu
Si va rog, din experienta proprie, nu din carti
-
Just, iti spun sigur ca asa este.
Se inteleg perfect.
Cel putin ca prieteni sunt foarte compatibili.
Sotia mea este fecioara si cei mai buni prieteni ai ei sunt capricorni.
Acuma, la zodiac zice ca fecioarele nu se potrivesc cu berbecii.
Ei bine, potriveala mai buna decat intre mine si ea nu cred ca exista.
cred ca e mai mult chestie de ascendent. -
Se aseamana capricornulcu putin cu varsatorul......
varsatorii fac pe sefii, au mereu dreptate (in opinia lor...) si sunt incapatanati.
Iar asemanarea este la incapatanare atat !
Capricornul este mai realist, mai echilibrat, stie cand greseste si recunoaste.
Eu sunt capricorn cu ascendent in sagatator si ascult horoscopul la ambele zodii fiindca se combina mereu. -
Multumesc,Just!
Ce?De unde le scoti,Just?
Capricornii si optimismul ca baba si mitraliera
O fi cazul altora,al meu nu! Eu sunt omul detaliului in orice fac.Si,de obicei,uit esentialul.
Ziceam de problema autodistrugerii.Pai,copil fiind constientizam,(stii,noi suntem copiii batrani ai zodiacului,asa se zice
),ca atunci cand ma duc in jos,sa nu fie pe jumatate(apropo,urasc jumatatile de masura)ci direct pana la f und.Si asa faceam cunostinta cu urzicile si curelele lui tata 
Bineinteles,la maturitate,chestia asta s-a amplificat
Si,iti mai spun...revin ! -
Recunoaste,mai,si io mai recunosc cand gresesc.Si,de obicei,nu ma consum in dialoguri inutile sa nu fac risipa de energie
Zic ca tine fac ca mine,suna cunoscut dikens?
Daca si nevasta-ta e capricorn ai viata grea.
Pe de alta parte suntem eternii conservatori.Eu cred in "si la bine si la rau pana cand moartea... "
Uite ce ma deranjeaza pe mine.Am probleme de constiinta-inamicul meu nr.1
,stiu cand fac ce nu trebuie,stiu ca ar trebui sa ma opresc si totusi persist in greseala.
Nu accept un nu drept raspuns.Reiau o discutie de n ori si pe toate partile pana iese un poate sau,de ce nu,un da.
Si sunt multe care ma deranjeaza la mine,multe si marunte
Nu-s genul care sa stea in mijlocul atentiei,urasc momentele de genul asta.Adica,in nici-un caz,sufletul petrecerii
Pot fi pentru o ora,doua ...apoi,deja ma plictisesc kantian si metafizic,na
Nu tin pasul cu oamenii petrecareti,desi,am avut o perioada cand am mers pana la limita in ceea ce priveste distractia.Acum am imbatranit
Prefer un pahar de vin si o muzica in surdina 
Si pe langa toate astea am si ascendent in scorpie
Hai mai vorbiti si voi!
Era sa uit:fecioarele sunt preferatele mele din tot zodiacul,in afara de pesti ,of course
-
asa, s-o luam pe puncte:
egoism tinzand spre zero
, simt al datoriei dus la exagerare, incapatanare maxima
, momentele de singuratate sunt un rau necesar, "la bine si rau" valabil in totalitate, desi mai des la rau decat la bine
, fuga de schimbare si spaima de tot ce-i nou si necunoscut, suspicioasa si prudenta pana-n panzele albe
. sa mai zic?