eu balata,el scorpion
-
0 0Buna fetelor,este adevarat ce se zice despre scorpioni,ca sunt pasionali(in faza frumoasa a relatiei) si...........razbunatori(faza de final),ce imi puteti spune despre zodia scorpion,va multumesc.
-
buna.
eu sunt scorpion.prietenul meu e balanta.
ce pot sa iti spun despre scorpioni?in general...pasionali...asa si asa.sunt razbunatori,unii,sunt rai,dar nu te ataca direct.nu au tacticile lor speciale.
sunt putin ciudati..acum te iubesc acum te urasc.daca vezi un scorpion suparat,nu il stresa cu intrebari de genu : "s-a intamplat ceva?" te faci ca nu observi si il lasi in pace.simplu fapt ca te intereseaza starea lui te spirit il enerveaza si mai mult si cauta nod in papura,tot s-a puna de o mica cearta.
asta a fost despre scorpioni in general,cat despre barbatii scorpioni,desi par niste mielusei,e doar o iluzie.se zice ca mutu f..e pamantul.asa e.cand te astepti mai putin atunci dau cu nuca in perete...nu-s razbunatori,din ce cunosc eu -
Buna fetelor...cred ca as avea ce comenta la ceea ce tine de compatibilitate Balanta-Scorpion...Sunt o balanta din aia BALANTA...cateodata imi vine rau deja
) iubitul meu e Scorpion...suntem de ceva timp impreuna...a fost ceva incompatibil de la inceput...FOARTE greu..eram 2 persoane total diferite...el e genul de om mai secretos eu sunt foarte deschisa..ma enerva mereu tacerea si duritatea caracterului...el la fel se enerva pt ca ii ceream lucruri care i se pareau anormale si invers...asta fetelor a durat ceva timp..aproape un an..ne-am chinuit mult...totul s-a schimbat dupa o cearta mai mare cand am ajuns la concluzia ca relatia noastra e o lupta intre noi 2 si dragostea ne provoaca numai durere...insa nu ne-am putut imagina unul fara celalalt si atunci NE-AM ASCULTAT pt prima data unul pe celalalt...ce vreau eu si de ce are nevoie el...dupa un an am inteles un SCORPION-om fff credincios si sincer,puternic,razbunator, incapatinat pana poate deveni dur,un om caruia daca ii capeti increderea iti daruieste TOT cu o pasiune enorma..ajungi sa traiesti intr-o lume DE FOC insa bazata pe dragoste,intimitate si devotament... Scorpionii adora cand dragostea e un cuvant sacru pt partenera si ramane o taina de care stiu numai ei 2...Daca esti o persoana care stii sa pastrezi tainele voastre,daca stii sa ii provoci sentimentul de superioritate( doar sentimentul...nu le plac femeile fara personalitate si dependente) , daca stii sa ii dai sfaturi fara sa iti impui parerea si in acelasi timp ii ceri lui parerea la orice decizie luata de tn, daca stii sa traiesti in relatie fara sa te uiti in ograda altuia cum se zice, daca ii dovedesti devotamentul...esti mana lui dreapta..fara sa ii inunzi intimitatea si fara sa uiti de a ta, daca ii dovedesti iscusinta ta in bucatarie si stii sa faci dragoste cu suflet...acest SCORPION va da pasiune intregii tale vieti si iti va fi CEL MAI FIDEL iubit,amant,sot..BARBAT!
Fetelor BALANTE care aveti in fata un SCORPION si va sperie ca sunt duri si reci..sau mama,prietena,sora zice"aoleooo numai nu scorpion" nu ascultati..incercati sa va gasiti locusorul potrivit langa el..nu in spate si nu in fata...incercati sa intelegeti si lucrurile care sunt neintelese pt voi,aveti mare rabdare cu ei...sa vedeti cum la un moment dat te simti de parca ai castigat la Loto si intr-o fractiune de secunta ai dobandit cv unicat...pe care il detii TOTAL .. e Omul care e Primul in orice si oriunde
INCERCATI fetelor NU EZITATI 
va pup,
Victoria. -
Mi se pare sincer ciudat ce spui tu, Victoria. Eu tin mult la scorpioni, am prieteni bun ide ambele sexe si mi se par sincer niste oameni minunati asa cum i-ai descris si tu. Dar eu una am simtit o incompatibilitate totala intr-o potentiala relatie - nu am incercat dar simt. Imi par foarte nefun, iar noi suntem fun, imi par obsedati de valoriel lor, inflexibili si noi nu suntem asa. Mi-e greu sa cred ca am putea vreodata fi complet fericite langa un scorpion. Prea intensi mi s-au parut