in vis sa iti visezi ingerul.....
-
2 0voua vi s-a intamplat sa va visati ingerul?
-
eu mi-am visat ingerul acum cativa ani...vreo 5...nu mai stiu ce mi-a spus...ca mi-a spus ceva...eu am de fapt o ingerita...avea pe chip o expresie de liniste si de intelepciune cum nu cred sa fi vazut vreodata la cineva dintre oameni...si eu ma simt foarte protejata si uneori ma rog la ingerita mea sa ma ajute cand am probleme...e un sentiment nemaipomenit...va doresc tuturor sa visati sau sa intrati printr-un mod oarecare in contact cu ingerul vostru pazitor...el este acolo chiar daca nu-l vedeti...cory...
-
fetelor, dorinta mea era sa aflu de ce oamenii nu pot zbura si de ce a creat D-zeu lume si tot felul de intrebari.intr-o noapte a aparut o lumina mare tot mai aproape de mine si ce era....era o fata nu i se vedea fata,in loc de fata era un chip luminos si a inceput sa ma strige.avea parca o voce de ecou incercand sa imi spuna raspunsuri la toate intrebarile legate de D-zeu.cred ca lucruri din aste se intampla cand esti aproape de D-zeu
-
Cauti pe google despre Ingerii pazitori care ne sint dati numai la botez de catre Dumnezeu. Cauti o adresa ortodoxa, in ortodoxie dogmele sint la fel, pe site-urile new age gasesti zeci de mii de teorii cu privire la ingeri. O idee e ca ingerii nu au sex, nu sint nici femei, nici barbati, nici copii. Alta idee e ca nu apar foarte des, as zice ca foarte foarte rar din cauza ca traim in lumi diferite si pe unde diferite. Un inger pazitor nu e fericit cind omul pe care il are in grija se ingrijeste de cele ale trupului(sex, lacomie in mincare etc) si nici cind o ia pe aratura in ale credintei(adica sa fie interesat de ceea ce in ortodoxie se cheama "erezie"). Cum lumea in care traim e ca vai de ea, Ingerii pazitori nu se inghesuie sa-si faca aparitia pentru faptul ca noi insine, cu faptele noastre ii respingem. Cine e interesata de mai multe pe tema ingerilor in religia ortodoxa, sa caute pe www.sfaturiortodoxe.ro
-
Nu stiu ce sa zic...verisoara mea a visat intr-o noapte ca statea pe balcon la ea si pe balustrada i s-a pus un porumbel alb...iar matusa a zis ca poate e ingerul pazitor....nu stiu....
aaliah m-i se pare o prostie ceea ce ai zis!!!!!!!
de ce nu avem dreptul sa ne vedem ingerul?si nici sa-l visam?.....ce bazaconie mai e si asta?
nu te supara pe mine da totusi ce vrei sa zici cu chestiile alea? -
Nu e bazaconie ce a zis Aaliah, pentru ca traim intr-o stare de pacat nu putem avea pretentia si nici nu putem sa ne vedem Ingerii pazitori. Ei sint fiinte pure, noi nici nu putem pricepe cit de curati sint (Iisus Hristos zicea despre Sfantul Ioan Botzatorul ca e cel mai mare barbat(la virtute) nascut dintr-o femeie pe acest pamint, si el totusi e mai mic decit cel mai mic din Imparatia Cerurilor.