viata dupa moarte...
-
0 0fetelor din cate stiu este o experienta ciudata.sa invii cand moartea vrea sa te ia.v-ati gandit la a doua viata ...adica rai sau iad...O DOAMNE groaznic...voi ce credeti?...
-
Buna, madena!
Sincera sa fiu eu nu sunt asa de sigura ca exista ceva dupa moarte...Of Doamne dar cat mi-as dori sa fie ceva!!!
Tatal meu si un bun prieten si coleg au fost in moarte clinica. Amandoi spun ca nu exista nimic, dar nimic in momentele alea...Cred ca cei care spun ca au vazut luminite si tunele inventeaza.
Eu l-am intrebat pe amicul meu: "si ce a fost, a fost ceva?" iar el "nu, nu a fost nimic"..."e ca atunci cand visezi?"..."nu, e mai rau...e ca si cum te-as intreba eu ce ai facut in 1920 pe 15 aug"...Vreau sa va spun ca raspunsul asta m-a cutremurat cel mai mult. -
Eu cred în viaþa de dupã moarte, la fel cum cred ºi în Dumnezeu.
Carrie, ai întrebat-o pe madena, dacã crede în Dumnezeu îþi rãspund în locul ei Da, crede mai mult decât atât înainte de examen a fãcut o scrisoare cãtre Dumnezeu, dacã ai fii citit-o te apucau fiorii!
Noi suntem enorm de mici ºi neºtiutori în comparaþie cu universul, avem doar niºte zbateri interioare cei care le au ºi pe alea, nu prea reuºim sã le dãm de cap uneori discuþiile cu alþii ne ajutã sau mãcar ne canalizeazã energia într-un sens mai benefic nouã. Eu cred cã nimeni nu s-a nãscut la întâmplare ºi cã fiecare avem ceva de fãcut aici pe pãmânt! trebuie sã fim conºtienþi cã nimic din ceea ce facem nu se pierde, ci totul se pãstreazã. Numai corpul fizic este cel care moare aºa cum spune ºi Sfânta Scripturã din pãmânt suntem fãcuþi, în pãmânt vom merge... sufletul este de provenienþã divinã ºi nu moare niciodatã, se întoarce acolo de unde a venit. Cert este cã nu trãim o singurã datã ºi existenþa urmãtoare v-a fi aºa cum o pregãtim în aceastã existenþã" de noi depinde sã ne fie mai bine sau mai puþin bine în viaþa viitoare". -
si eu cred ca exista, altceva dupa...adica sigur, ori luam calea pajistilor mereu verzi cu cerul senin pe unde ingerasii zboara-unde nu e durere ci numai bucurie, sau ajungem in oala aceea fierbinte unde ne fierbe si ne clocoteste "cotofanul " ala cu coarne si cu coada - vorba madenei!!!
eu, sigur am pregatita oala neagra cu smoala .... -
yoshi, amicul tau, ca sa-ti poata spune ca nu a fost nimic inseamna ca a fost constient de nimic-ul asta. unii oameni pot suferi amnezii, ca atunci cand visezi dar nu-ti aduci aminte nimic cand te scoli.
eu una sunt in favoarea reincarnarii, nu prea cred in rai sau iad, cel putin nu in felul in care sunt ele reprezentate in mod traditional. as zice mai degraba ca raiul si iadul sunt impreuna aici pe pamant, in inimile noastre... -
bey, fetelor, eu nu cred in reincarnare. eu cred ca Dumnezeu isi rade in barba....
pana una alta, nu s-a intors nimeni sa ne spuna cum e.... iar treaba cu asa zisii clarvazatori sau cum s-or numi, ca vezi doamne, ei iti pot spune unde si cand ai trait......bleah, mie mi se pare cea mai mare prostie. parerea mea! -
yoshy eu conosc o pers care a fost in moarte clinica si mi-a povestit ca intradvar a vazut tunelul si o pers silfidica, din lumina, care l-a condus inapoi..
cert e ca pana la accidentul care i-a provocat moartea clinica era un rebel, vesnic in conflinct cu toata lumea, ateu convins si un tip care nu avea nici un respect pt alte pers...
ideea e ca si-a schimbat fundamental de atunci comportamentul...
daca nu l-as fi cunoscut si inainte nu as fi crezut in vecii vecilor ca o pers se poate schimba asa, la 180 de grade... -
mdc, spunea cã a cunoscut o persoanã care a fost în moarte clinicã la mine s-a întâmplat în familie de 2 ori soþul meu a fost în situaþia asta. Prima datã ne-a povestit ce i s-a întâmplat a doua oarã a fost foarte grav, am mai povestit pe forum vã spuneam cã în urmã cu 3 ani un tip i-a tãiat gâtul la dus în stare de comã la spital conform medicinei nu era posibil sã supravieþuiascã dar...se pare cã a avut zile de la Dumnezeu.
Nu ºtiu ce i s-a întâmplat atunci nu a vrut sã ne spunã cert e cã la fel cum spunea" mdc" s-a cuminþit o sãptãmânã a stat închis în casã ºi a citit toatã Biblia ceva a fost... nu ºtiu ce? sper sã aflu într-o bunã zi! -
Ar fi o chestie sa existe viata de dupa moarte sau macar sa ne reincarnam. Citeam mult la un moment dat despre faze de genul asta, poate in incercarea de a ma convinge ca asa ceva nu se poate...
Ar fi bine daca am fi constienti si am avea sa zic intr-o zi revelatia unei existente anterioare. Va dati seama??? Sa zic maine cuiva : "Bai , eu am fost Stefan ce Mare!". Probabil ar muri de ras si as fi internata la Socola in doi timpi si trei miscari.
O fi ....cine stie, dar pana in ziua de azi eu una nu "am vazut" si nu am auzit. Asadar astept revelatia...... -
Apropo de acest subiect, haideti sa va povestesc o intamplare. Acum cativa ani, prietenul meu a dus la soital un prieten fe familie care facuse infart. Era inconstient, pe patul spitalului cu perfuzii in maini si conectat la aparate. In camera nu era decat prietenul meu si asistenta. La un moment dat, persoana bolnava, s-a ridicat de pe pat,cu privirea fixa intr-un punct al camerei, undeva sus, si-a scos perfuziile s-a deconectat de la aparate si a inceput sa vorbeasca cu cineva pe care il vedea numai el in acel punct. Vorbea calm, linistit, fericit cu o fata de om sanatos intr-o gramada de limbi straine printre care si engleza. Spunea ca da, il recunoaste pe dumnezeu, ca stie ca lumina este calea pe care trebuie sa o urmeze, ca da asa va face cum zice el, dumnezeu ca vrea sa vina mai repede si ca isi va potrivi ceasul Cu ochii la acel punct incerca sa-si potriveasca ceasul la o anumita ora. Chestia asta a durat cam un sfert de ora, prietenul meu si asistenta au ramas inmarmuriti. Dupa vreun sfert de ora a cazut pe pat si-a revenit si nu si-a amintit niciodata ce s-a intamplat.
Ei? -
maricicooo, e bine ca traiesti cu speranta !!!
cine stie, poate chiar vei ajunge pe pajistile alea !!! si vei zbura..precum ingerasii...sa nu uiti sa.mi scrii si de acolo...o sa.l rog pe cotofanu' ala cu coada sa.mi sorteze mailurile !!! deh...nu o sa le pot citi pe toate ...in timpul clocotirii!!!
bey carrie, tu ce puii mei faci???
pe unde bantui...esti la ortodoxie, fata mea???!!!