tarot
-
0 0am sa va dau numarul de telefon al unei doamne exceptionale in ceea ce priveste tarotul ,va ghiceste tot numai pe baza numelui de botez si datei de nastere .E o doamna super!0761875011 Apelati la ea si nu o sa va pare rau!
-
am sunat la "aceasta domana kasandra" o mincinoasa rupta de foame ,ma amuzat ghicitul ei , nu are treaba cu el ,..... cucoana mai bine te duci la croaseta ,,,,, ca nu este de tine..... mai intai te intreaba ce se petrece in viata ta si apoi cica ea ghiceste ...... in viata mea nu am mai intalnit asa ceva...... am asculat-opana la capat pentru amuzamentul meu sa vad ce ii mai debiteaza mintea aia de cotoranta batrana............. ca sa nu mai zic ca mi-l baga pe fiso pe gat ... pai ghicesti in tarot femeie sau il combini pe fito ..... mare iti este gradina doamne
-
HEHEHE! am mai gasit pe forumuri mesaje de genul asta... adevarat ca de data asta "Doamna" a dat-o in bara....
Cel mai bine este sa mergi la persoane recomandate... si daca cineva a fost la "ghicit" si este multumita nu lasa pe forum adresa sau numarul de telefon. pentru ca sigur persoana nu ar fi incantata sa sune poate cineva si sa faca misto. Cine se respecta merge pe recomandari si nu are nevoie de publicitate aici ca are cliente. Cine nu isi face publicitate oriunde si oricum... Asa ca fetelor nu mergeti la persoanele care isi lasa tel sau adresa de e-mail pe forumuri ... -
Buna ,sincer cu mana pe inima pot spune ca am gasit pe internet o clarvazatoare buna si in acelasi timp si ghicitoare se numeste Cristina, are un har deosebit , datorita ei mi-am clarificat problemele la care eu nu le gaseam rezolvarea si totodata mi-am recapatat speranta. Mi-a oferit raspunsuri care m-au uimit cu precizia ei . Pe mine m-a ajutat si ma ajuta enorm sa trec de o situatie grea din viata mea. Imi da liniste si incredere. Este o adevarata profesionista in tot ce face. O recomand oricand cu toata increderea. Eu va las adresa mea de email rosa_ta2009@yahoo.com