Taurii
-
0 0Cum sunt femeile taur?
-
Suntem superbe
,avem lipici la oameni,magnetism,sexualitate si alea alea..Din afara parem chiar normale..
Numa ca...izbucnit din cel mai mic kkt, construim scenarii bazate pe un fir de ata, suntem fffffffff posesive, controllive,incapatanate (cica,io una nu sunt), suferim cand nu suntem in centrul atentiei, ne ia o suta de ani pana sa luam o decizie si de obicei amanam luarea deciziei de frica schimbarii,suntem cam fixiste,daca ne scoti din rutina noastra,ne-am pierdut (io de ex ca sa ma vad cu un tip,tb sa stiu cu o zi inainte sa indeplinesc un intreg ritual- daca ma suna cu o juma de ora inainte sa ne vdm,imi pare f rau dar nu am cum sa-l vad asa pe nepregatite) ...
Avem nevoie de siguranta si stabilitate ca de aer, suntem gurmande, ne plac lucrurile frumoase, luxul,ne place sa gatim...nush ce sa-ti mai zic...
Nu e cea mai buna zodie (pe mine ma deranjeaza aia cu frica de schimbare) dar ..to know us is to love us..
-
Cica, ce-si doresc femeile? un taur in pat, un jaguar in garaj si o vulpe pe umeri...
Am avut un ex in taur era lenes, inteligent, invidios, mereu nemultumit, plangacios, isi ura colegii de serviciu ca ei aveau rezultate mai bune...mai au inclinatii artistice...dar in genere cam naspa asa ca oameni
Si totusi nu conteaza zodia
-
am cunoscut o tauroaica,o perfida,o prefacuta.am crezut ca imi e o foarte buna prietena.m-am inselat amarnic.
avea si aspecte pozitive ca orice alt om,dar,la punctele cheie a picat testul de valabilitate.
e interesanta astrologia dar nu pun baza pe ea.e bine de stiut,in mare,unele lucruri.
eu sunt fecioara,ma simt bine in pielea mea.nu are legatura cu zodia ci cu personalitatea fiecaruia,cu mediul si factorii de mediu. -
Bleah, fugiti de tauri fratilor. Oameni perfizi, isi urmaresc numai interesele proprii (adica dau mina si cu dracu pina trec puntea dupa care te saluta din mers), merg incotro bate vintul (adica acolo unde avantajul e de partea lor), afemeiati(de multe ori au viata dubla), zgirciti pina la d-zeu, instabili si nemultumiti mai mereu.
Bleah, mai toti prietenii mei erau tauri si pe majoritatea i-am cam sters de pe lista in timp datorita inconsistentei lor in tot ce fac.
Fac promisiuni pe care nu le respecta.
Au si calitati cum ar fi: adunatori de comori( au rezerve pt fiecare obiect). Eu una sunt foarte incompatibila cu taurul desi zidiacul zice ca fecioara + taur e combinatia perfecta pt ca sunt elemente de pamint pragmatice si au tel comun. Fals in cazul meu. -
"Daca ne scoti din rutina noastra,ne-am pierdut (io de ex ca sa ma vad cu un tip,tb sa stiu cu o zi inainte sa indeplinesc un intreg ritual- daca ma suna cu o juma de ora inainte sa ne vdm,imi pare f rau dar nu am cum sa-l vad asa pe nepregatite)"
Credeam ca e numai cazul meu!
Si nici macar nu sunt Taur, ci Rac cu ascendent in Balanta.
Si eu sunt foarte gurmanda, dar slabuta.
Confirm insa ca Taurii sunt foarte materialisti! -
Da,taurilor le plac banii insa le plac banii facuti prin ambitia lor

Eu cel putin,sunt un exemplu pur al zodiei. Sunt exact cum sunt caracterizati taurii
Pana si ultima virgula mi se potriveste.
Cu mancarea am si eu probleme (as manca orice si ma ingras repede.... dar ma folosesc totusi de ambitia Taurilor sa ma mentin "slabuta") In rest,sunt tauroaica pana in maduva oaselor
Si Angelie, cred ca nici daca eram surori gemene nu ne potriveam asa
-
Despre femeia Taur
Femeia Taur este, indiferent de însemnele ei astrale, o femeie bine facuta (chiar si atunci când este o miniona) si frumoasa la modul sanatos. Rareori o sa vedeti o femeie firava, plapânda în zodia Taurului (iar putinele femei Taur de acest fel trebuie de urgenta împlinite corporal, altfel prapadesc influxul astral zodiacal degeaba).
Femeia Taur este femeia care place tuturor, deopotriva pentru senzualitatea ei înnascuta si de care este constienta, cât si pentru sex-appeal-ul pe care intentionat si-l cultiva înca din adolescenta. Buzele frumos conturate si adesea pline, sânii grei si cu severitate strânsi în bluzele mulate ori lasati cu o candida nerusinare goi-goluti pe sub bluzele din materiale usor indiscrete, culorile vestimentare provocatoare contin un rafinament nevinovat ostentativ, care nu urmareste oferta sexuala cât provocarea erotica de factura adolescentina.
Daca este luata prea repede, femeia Taur o sa va povesteasca despre vreo reteta culinara care a impresionat-o în copilarie si pe care o va prepara întreaga viata la fel de bine, ori o sa va povesteasca ce mult i-ar placea sa locuiasca în Elvetia (patria ideala a nativilor Taur). Ca si cum ea, femeia Taur, arata cum arata pentru a tine lectii de gastronomie, nu pentru a fi asaltata de cuceritori!
Nu va lasati pacalit de conversatia nevinovata a femeii Taur! Daca v-a facut dependent de gusturile ei, este posibil sa deveniti admiratorul definitiv al acestei femei suficient de conservatoare si de înzestrate erotic încât sa nu mai doriti sa plecati niciodata de lânga ea